Natti!



Besviken. Tom, glad, go & besviken. Har iallafall haft en underbar kväll med underbart folk,
Linda ligger i min säng och pratar om göteborg och grejer. Vi har käkat och nu
blir det nog läggdags snart. Iallafall för mig...Ska sova ut imorgon, sedan sätter jag mig
antagligen framför datorn. Är så himla nytt nu. Men vi höres imorgon.
Ska lägga mig och tänka ett bra tag nu & sedan ska jag nana. Natti.

We've all been painted by numbers



Wihoo! Jag har äntligen fått min nya dator! Den äger! Plus att mina gamla högtalare som jag trodde var paja funkar, lycka. Känner mig lite ringrostig, det var så länge sen :)
Sitter och lyssnar på yiruma, ni vet han som spelar så bra piano?
Det är verkligen hur sjukt inspirerad man kan känna sig till att börja själv.
Igår så var vi hemma hos Anna ett gäng, umgicks spela kort, dansa & myste.
Idag mår man väl som man förtjänar och jag ska nog bara ta det lugnt idag.
Har ju min dator som kan underhålla mig.
Jennifer kanske skulle komma hit sen, we'll see.
Annars blir det nog lugn filmkväll med pappi. Vi hörs sedan. Pyss!

Puss.

" Jag som aldrig gillat nostalgi "

Sitter hos Linda, dom har precis lagat mat men det fick dom göra själva cuz i suck at it. Jag sitter här med Kent på högsta volym ist, jävligt sweet faktiskt. Börjat skolan nu iallafall. Vene om jag ska skratta eller gråta. Aja, det ger sig. Idag har vi varit ute på torget och hoppat hopprep och massa annat, haha. Nackdelen med detta var att det spöregna hela dagen och lite annat (jennifer vet vad jag pratar om) Nu ska jag käka god mat med mina underbarlingar. Puss!


Wakey!Wakey!

Sitter hos Lindish bror med Jennifer och Linda nu. Dom är barnvakter till Lindas brorssöner och jag svängde förbi och helt enkelt hamna här, nära och bra hem iallafall.. Vi har tittat på daybreaker men eftersom den verka rätt seg så somna jag till istället. Annars idag har jag varit på strandis (kärlek till strandis) med Johan, Jacke & Anna. Sedan gick vi och käka och tappa bort nycklar & hade oss. Imorgon börjar vi skolan, klockan är faktiskt efter tolv, lite blandade känslor faktiskt... Ska bli skitroligt samtidigt som man bara vill gösa och ha mer fina sommarkvällar. Är lite nervös också och imorgon kommer antagligen bli en sådan dag då jag bara planerar hur jag ska se ut, vad för kläder jag ska ha på mig, hur mitt hår ska vara... Fast samtidigt, det är ju bara skolan? Ingen jävla bal... Vi får väl se. Ska iallafall med Linda ut till överby för hon skulle titta på lite stuffs. Snart ska jag hem till mig (ungefär 5 meter härifrån) och titta lite tv, spela lite gitarr och sedan nana. Kommer bli en lång dag imorgon, nästan lite vemodigt. Allra sista dagen. Detta är min sista sovmorgon på en vecka, och min sista dag utan plugg. Vemodigt som sagt.. Nu ska jag chillarilla lite med mina vänner innan jag drar mig hemåt till mitt. Ha en underbar natt! Pyss! 

-



Hör väl egentligen ihop med inlägget under...
Det gick bara inte att platsa in där.
Natti.


Vad är kärlek?

And when you're feeling empty. Keep me in you're memory. 
Forget the wrong that i've done and help me leave behind some reasons to be missed. 


N ä r  k ä r l e k e n  i n t e  ä r  g a l e n s k a p  ä r  d e t  i n t e  k ä r l e k.




Love is worth the fall
 / Marc Roberge


Uptown Girls & New Moon

 

Hej igen, klockan är 5 över halv tre och jag är förvånad över att jag orkade titta klart på hela filmen. Somnar alltid till filmer, somnar till och med i biosalonger. Filmen växer i mina ögon men jag vill se Twilight igen & Eclipse. En sak jag kom på var att när jag kollade på Uptown Girls hos Sebbe så sa jag: Hon är skitlik hon som spelar Jane i New Moon och det visade sig att det faktiskt var hon. Hon är bara 16 år gammal. Sådant jag spekulerar i på nätterna. Nu ska jag öppna fönstrena för det är så varmt här inne. Sen ska jag nana tills jag vaknar imorgon, inga alarm. Bara få sova. Guld värt!

Dreamcatcher



Hej. Har precis ätit, sitter här med tända ljus och har typ dejt med mig själv. Känns sådär att Andrea lämna mig, vi skulle faktiskt ha en online dejt. Men hon var trött. Fick låna Annis dator, underbart! Imorgon ska vi fota lite, snabbt bara. Vi får väl se om jag har tillfälle att lägga upp något. In that case i will. Andrea om du läser detta så ser jag faktiskt fram emot att få se nästa glee avsnitt. Juste ja, om det är fint väder så ska vi antagligen åka och ta morgondopp snabbt. Hoppas det är fint väder, hoppas! Har inget vettigt att skriva. Kanske har jag det imorgon. Vi får se. Fick precis syn på att Annis har New Moon på datorn och när jag sitter och lyssnar på Twilight musik så kan jag ju börja titta. Men bara lite, det blir för ledsamt sen. Godnatt. Kanske kommer ett inlägg till... Hej.

Filmmaraton och grejer

Åh vad sur jag är, den sista halvtimmen har jag spenderat med att skriva ett långt långt inlägg. Men råkar trycka upp något annat så det försvinner.. Lite smått surt. Igår så var jag och Anna hemma hos Sebbe ett tag, sedan stack vi hem till mig och käka. Vi tittade på 2 filmer. The Quest & 14 suger, det var supermysigt. Vi pratade om alla möjliga ting. Jag gick och la mig vid 4 tiden, då Anna satte på en ny film. Vem tror ni inte har vaknat än? Inte är det jag iallafall ;) Idag så ska jag och kanske Anna till Andrea och ha filmmaraton! Jag hoppas att vi ser lite Cougar Town, då är jag nöjd!

Eftersom jag inte kommer ha tillgång till dator något mer efter detta så kan jag skriva vad som händer de kommande dagarna. Imorgon ska jag nog bara vara hemma med min familj, städa lite, glo på någon härlig film. Har knappt spenderat tid med min familj denna sommaren, har varit så mycket kvällar med kompisar och man har inte hunnit med allting som egentligen skulle göras så imorgon ska jag ha en riktig familjedag. På Fredag ska jag och mami ta våran 8 km promenad som vi gjorde förra veckan också, efter det drar jag enligt planerna till götet med Jennifer och Anna. Lär bli toppen. Och på Lördag ska vi dra till vattenpalatset några stycken och på kvällen blir det bio. Awesome! Nu ska jag sätta på en kopp kaffe och titta på en film med mami. Ska väcka Anna här strax också. Skriver väl här igen, snart... Hej.


Screaming Infidelieties



Dashboard Confessional - The Best Deceptions - Stolen - Don't Wait. Åh, ni är helt underbara!
Chris Carrabba, du är kärlek.

Älskling, flyg till mig.



Side, världens underbaraste.

Det bara rasar mer och mer och nu har jag bara runt 6 besökare om dagen.. Jaja, kan inte göra något åt det förutom att blogga när jag får låna kompisars datorer. Kommer igång riktigt med bloggandet den 27:de igen. Löning, ny dator. Har hänt så sjukt mycket grejer som jag bara längtar efter att få berätta! Haha, dagen börja med att jag blev jagad av en jävla geting i ca 10 minuter. Hade en röd väska på mig, dom kanske gillar rött eller så var det bara denna lilla pysslingen som rent ut sagt älskade rött. Hihi. Nu sitter jag hos Anna, jag sitter och tittar tv och läser bloggar medans Annis ligger och nanar. Hon har sovit i en och en halv timme nu och jag skulle väckt henne klockan 1. Men jag har så mycket att ta ikapp på datorn så hon får vänta i en halvtimme till.

Planer för idag: När raringen har vaknat ska det bakas! Kanelbullar blir det. Sedan ska jag hem och dammsuga lägenheten, åka till Strandgatan med Frida och Amanda. Anna nanar hos mig inatt tror jag, om mami är bättre.

Dator & mobil sönder

Hej! Min dator är sönder, därför kan jag inte uppdatera.. Till råga på detta har självklart min mobil gått sönder så jag kan inte skriva från den heller. Ska försöka skriva så ofta som möjligt. Uppdaterar imorgon också iallafall. Berättar mer imorgon. Puss!

Något.

På Fredagen åkte jag och en kompis till götet. Vi shoppade &
käka på ett mysigt ställe. Träffade även min kusin! Dagen efter så åkte jag och
Annis till fjordfestivalen, vi träffade på lite folk, käkade och åkte karusell :)
Dom har inte karusellerna kvar på fallens, men på fjordfestivalen har dom det. Det är lite knäppt. Sedan åkte vi tillbaka till kära Trollhättan och gick till Joel. Sedan åkte vi till hjortmossen för att träffa folk. Vi hamnade hos Jennie och vi hade en toppenkväll. Om du läser detta Anna så är jag ledsen för det inatt ännu en gång men jag kan bara skylla på min hjärna som vill drömma hemska saker. Förlåt hjärtat! Idag ska jag bara ta det lugnt. Jag ska gå ut och gå i någon timme, bara för att. Sedan har jag och pappa bestämt att vi ska bort och hyra film. Skulle kanske till Linda och grilla men jag tror inte jag pallar det. Hej.


Mer om Växjö

Hej! Jag har inte varit särskilt aktiv på denna fronten men nu ska det bli ändring på det. Hade tänkt att mobilblogga men min mobil är sönder eller något liknande. Tänkte berätta lite mer om Växjö.

På Onsdagen åkte vi till Evedal, där fanns det en riktigt härlig strand. Det blev bad och bus, sedan skulle vi upp till hopptornet men jag fega ur (som vanligt när det gäller höjder). Bella kom upp och skulle hoppa med mig men vi besluta oss för att det var lättare att gå ner för den branta stegen igen. Sedan dök vi lite från bryggan. Träffade också en supersöt bebis :) På kvällen så tittade vi på The Notebook. Vilken  u n d e r b a r  film! Sedan blev klockan elva och då började satc. Efter det spela vi några omgångar med rummy och sjuan. På Torsdagen åkte jag hemåt. På kvällen träffa jag Jennifer, Linda & Catharina. Vi käka kinamat och gick ner till kanalen en sväng. 



Fotograf: Bella!

RSS 2.0