You're finally here



Godkväll trogna läsare. Blir så glad när jag ser min statistik att det är en del som läser! Känns helt knäppt när man tänker efter väl...!

Skrev tidigare att jag och Amanda skulle åka och simma, eller gjorde jag det (?) Jaja, vi åkte inte bara och simma! Trumvirvel... Vi åkte och gymma också! Känner mig som en ny människa. Vi basta, gjorde inpackning i bastun så håret är superlent. Sweet. Tog också med lotion så jag luktar jättegott. Badade bubbelbad ett tag innan vi motionsimma också. Underbart! När jag kom hem tog jag och tillaga mina kära kycklingnudlar. Vet inte vad det är för fel på mig men jag har blivit besatt av nudlar nu. Till efterrätt tänkte jag ta en kaka bara för att få upp blodsockret lite men det var antagligen inte meningen att jag skulle äta kaka eftersom jag tappa allihopa på golvet. Sisådär 30 kakor. Om jag inte hade tappat dom hade dom förmodligen legat i min mage nu ändå :)
Kakmonster! Imorgon är det skola och jag har lite sovmorgon. Börjar 10 över 12 vilket känns uberhärligt. Är 7kt trött! Ska lägga mig och nana nu är planen. Vi hörs imorgon eller nåt. PUSS.

P.s: Tänkte tipsa om en låt snabbt. Everything - Lifehouse. Grym! Lyssna.


Roses

 

Mamma hade köpt rosor till mig.

Ligger i min underbara säng. Go och väldigt kort skoldag idag. Gick upp ca 20 minuter innan jag börja och det tar en kvart och gå! Var rätt nyvaken när jag kom till draman. Efter draman hade vi mentorstid. Körde lite med ensemblegruppen också. Sedan drog jag mig hemåt. Åkte med mamma och handla. Sedan satte jag mig och slöa framför datorn och bestämde mig för att se Camp Rock. Underbar film (enligt mig) Ska ringa Amanda nu så vi kommer iväg till simningen ikväll. Uppdaterar kanske ikväll! Puss!


I guess i'm in repair...



Nu ska jag släcka, borsta tänderna, ta vitamintablett och göra rent ansiktet. Sen ska jag krypa ner bredvid min Leo och sova! Sova tills klockan ringer kvart över 7. Nu var det inte lika härligt längre. Men har drama första lektionen imorgon vilket gör det härligt igen. Efter det har jag mentorstid sen slutar jag! Rätt nice. Ska nog träna och simma med Amanda imorgon. Vi har snackat om det ett bra tag nu. Bara jag som aldrig får tummen ur röven. Så imorgon ska vi försöka fixa det! Natti. Hörs imorgon.


Winterfeelings

 

När jag var hos Jennifer igår så tände vi så att det blev mysig belysning. Hon sa: Känns det inte lite som vinter och jul nu? Och jag sa: Nej? Men när vi var ute och gick i kylan sen så gjorde det faktiskt det. När man tar i det kalla handtaget och känner värmen från huset. Tänk att sommaren är slut. Hur gick det såhär fort?


Happy!

Lycklig i hela kroppen. Kom precis hem från kören som körde igång idag. Hmm vad mysigt det är med gospel! Vi körde Your Love med Samuel Ljungblahd som var grym. Så där ska vi fortsätta. Vet föresten har varit hemsk den här veckan. Men det har varit så himla skönt att bara vara borta från datorn ett tag. Men nu ska vi sitta vid datorn igen! Har himla mycket att ta igen känns det som.

Torsdags: Det var tivoli uppe på stan, trolldagar eller något liknande. Efter skolan drog jag och Jennifer och käka (ute som vanligt) ;) efter det mötte vi på Linda och satt och tjöta på bryggan ett bra tag. Vi gick upp till torget och träffa på lite folk. Jag och Linda kände oss tvungna att dra virvelvindarna så det bjöd jag på! Skrattatraktion säger jag. Det går inte att sluta. Blev hemgång relativt tidigt.

Fredags: Sista skoldagen var skönt att få avklarad! Åkte hem en sväng och gjorde iordning mig. Mötte sedan Jennifer i stan. Vi käka på Sibylla och gick runt lite i stan. Sedan drog vi till Lindish och titta på Idol och Se upp för dårarna. Mysig filmkväll helt enkelt. Åkte hem runt 11 till Jennifer. Åt revbensspjäll. Gött! Började titta på New Moon men orka bara halva ungefär. Sedan slocka vi!

Lördags: Shit, vad gjorde jag? Får brainstorma här lite. Jo. Vi vakna runt 10 och hade försovit oss. Fick skynda oss upp till stallet. Kollade på Jennifers ridning. Superduktig är hon! Får sånt sug efter att börja igen... När vi kom hem titta vi klart på filmen, käka lite. Slappa. Åkte med och handla massa godis & cola. Jennas mamma hyrde The Last Song till oss så den kika vi på. Underbar film, rekommenderas starkt!

Söndags: Vakna upp rätt sent och vi körde en skön skön vilodag. Behövdes. Mamma kom och hämta mig vid halv 6. Sen kommer jag faktiskt inte ihåg så mycket mer! Vilket dåligt minne...

Jaja. Vet faktiskt inte vad jag kan skriva mer än såhär. Kommer inte ihåg så mycket. Men har haft en underbar vecka med vänner. Behöver man ibland. Tänkte ladda upp lite bilder också. Inte världens bästa kvalité. Tagen med min mobil så mja.

 

 

This shit all over again

Orkar inte blogga idag, trodde det men jag gör bara inte det. Så godnatt. Ta hand om er.



Iron & Wine - Fever Dream, ingen aning vad det är för musikvideo. Men men.

Gangsta



Bara tvungen *smile*

Puss!



Snygging!

Hej, har inte hunnit vara hemma överhuvudtaget så det har inte funnits någon tid till att blogga. Ska köra igång på mobilen också nu! Idag har det varit fullspäckat. Började kvart över 8 med drama, sen har vi haft musiklektioner hela dagen. Övertrött.nu. På gehörs och musikläran fick jag skrattanfall åt allting, vet inte ens vad jag skratta åt men jäkligt kul var det! Sista lektionen hade vi ensemble, efteråt stanna jag och Anna kvar och sjöng och hade oss. Myspys. Åkte hem och sov i sisådär en halvtimme innan det var dags att dra vidare. Spelade klart Cannonball med Damien Rice idag, underbar låt förövrigt och började med ny. Åkte och mötte Andrea i parken som vanligt. Satt och tjöta, spela gitarr och prata med några söta små tjejer som kom fram och börja prata med oss och gav oss plommon och grejer. Åkte hem och checka halva idol innan Johanna ringde och bad mig komma ut. Nu ska jag börja plugga referat, intervju & spanska. Imorgon har jag sovmorgon! Eller ja.. börjar 5 över 9 men det är sovmorgon för mig, kan jag gå upp 8! :)

Vet inte om jag hinner uppdatera mer idag, har mycket stuffs att göra nu!
Puss.

Mike Posner <3



Denna goa låt får avsluta kvällen och nu ska jag bara föna mitt hår och lyssna på kasettbanden.
Our house, in the middle of the streets och gamla klassiker,
sen blir det sovdags! Godnatt kära ni, hörs imorgon hoppas jag!

Stuffs and mongon!



Tröjan och lotions.



Suddig mongo (t.v) och söt mongo (t.h)



Det blev rätt fail och suddigt.



Så tillslut palla vi inte mer. Och ja, vi är väldigt seriösa på bilderna och jag
skelar inte alls med mening till varje bild!


Glädjetjut och överby!

Fan, nu tog jag bort inlägget igen... Jag vet inte vad jag gör fel, ska i fortsättninge skriva allting i ett word-dokument för tydligen behövs det. Idag har skoldagen bestått av huvudvärk, konsert, matte osv. Efter skolan väntade Deisch på mig och Jennifer. Hon bjöd oss på mat! Vi åkte hem och hämta mitt bankkort och sedan drog jag och Jennifer oss till city. På stan var det tivoli, ingen vet dock varför... Trodde inte jag skulle få ut ett öre på kortet men det fick jag! Gjorde ett rejält glädjetjut för jag behövde verkligen pengarna. Sedan drog vi oss ut till överby, jag skulle investera ett par nya gymbyxor. Men... Jennifer gick på toa och jag gick in på Carlings. Det var kärlek vid första ögonkastet. Precis som i ferdinand: Fantastico, honom ska vi ha! Så kände jag med min tröja. Jag köpte den givetvis och struntade i det jag egentligen behövde. Waste, men ändå värt! Så ja, man kan säga att jag har en crush i en tröja som förövrigt är alldeles för stor... Jennifer hittade en skitsnygg tröja på gina också så vi var nöjda och glada! Shoppingturer på en timma kan faktiskt räcka. Vi har skolfoto imorgon och har ingen aning om vad jag ska ha på mig, lutar åt den nya tröjan eller en annan. We'll see. Nu ska jag lägga mig i ett bad innan läggdags och göra peeling, ansiktsmask och använda mina nya lotions ;) Nu blir det översvämning i Olssons/Anderssons lilla fyra, jag får nog dra mig till badrummet! Puss!

Något problem med att lägga upp bilder så det får jag ta till morgon.

20/9. Möskväll.


Kom precis in från Johannis. Hon är allt söt den flickan! Nu ska jag börja titta på film och käka choklad, massa choklad. Imorgon blir det tidig uppgång, men men. Rutiner rutiner, kära rutiner. Lär inte blogga mer ikväll, om jag inte får något ryck som jag normalt brukar få så vi får se! Godnatt om inte annat. Hej. Saknar min Jennifer föresten, puss på dig om du ser detta.


You, damn you. I mean, i love you.

Ibland försöker jag låta bli att tänka på dig.
Ibland går det, oftast inte.


Dag på knorren!

  

Knorren i morse, döda, "peppade".

Sa att jag skulle ta ikapp mig... Idag har varit en seg seg dag. Gick inte och la mig förens ett tiden, kunde inte släppa hela det här med valet. Är grymt besviken... SD kom in i riksdagen och moderaterna tog hem det. Menmen. Egoism och plånbok får leda Sverige i 4 år till. Började klockan nio ute på Knorren, vi hade naturkunskap därute hela dagen. Först gick vi en promenad runt och skulle svara på massa frågor. Efter det skulle vi mäta ut 10x10 kvadratmeter och mäta fuxmeter, luftfuktighet, PH-värde m.m. När jag äntligen kom hem fick jag och mamma ett ryck o åkte ut och fika! Vi satt och drömde oss bort till Turkiet. I bilen hitta vi mammas gamla kasettband som hon spelade in när hon var i 17 års åldern så vi satt och digga i bilen. Tog även med oss dom in så jag sitter och diggar nu, gammal musik - underbar musik! Skulle åka och träna men har inget sätt att ta mig dit och hem på så det sket sig.. Har inte sovit en blund heller så jag känner mig alldeles för trött för det. Funderar på att gå ut och gå runt slussarna om vädret blir bättre, annars får det bli ansiktsmask och Cougar Town kväll! Har ju mina kasettband också ;)


Helg, kära helg.



Hej! Tänkte blogga ikapp mig lite nu. Har blivit pinsamt dålig uppdatering så nu ska jag ta mig fan göra något åt detta. Regnet öser ner utanför fönstret.. Det som var så fint i morse. Tänkte dra igenom helgen lite snabbt!

Fredag: Fick sån huvudvärk så jag stannade hemma, men blev medtvingad till Anna på kvällen. Jag hade jätteroligt! Skulle dra vidare till insparken med det var ju självklart ingenting. Det blev käk på Max och sedan skjutsa Johan och Christian hem mig, vilka gentlemen jag har till kompisar... Dom skulle tillbaka till stan sen men dom cyklade hela vägen till mig och sedan tillbaka till stan! Sweet.

Lördag/Söndag: Bestämde med Linda att vi skulle till henne på kvällen. Mysigt som bara den. Sedan sov vi över där jag Jennifer, Anna & Johan. Vaknade upp på söndagen och Linda lagade god mat och sedan drog jag mig hemåt, följde med mamma och pappa och rösta, gick hem igen. Anna kom, vi titta på Dear John och åt onyttigheter! 4:de gången denna veckan jag ser den. Det är något speciellt med den. Om ni inte har sett den, se den! Den är inlägget under om ni inte har tittat på trailerna. Annis sov över!


Trailers!

Tänkte tipsa om några filmer!



Everybody's Fine



Dear John



The Boys Are Back



The Notebook

Sjuk hemmadag kan också vara mys!



Hej hej, hallå. Imorse när jag vakna upp hade jag migrän och tålde vare sig ljud eller ljus. Men nu mår jag fint, har drogat värktabletter. Mami och jag hyrde film och vi har suttit här som två gråtande idioter. Men va fin den var. Vi har köpt choklad, cola och bullar, tänt ljus & rökelser. En underbar dag hittils, om jag bortser från huvudvärken då! Ska titta på något mamma har spelat in snart sen blir det en varm och go dusch. Ikväll så ska vi på insparken, inget är säkert men kanske! Annars så hamnar vi där vi hamnar. Hoppas jag mår fint bara!

Sitter i samma bil

Goddag. Sitter och väntar på köttfärssås och spaghetti! Så hungrig efter träningen, sinnes. Träningen var riktigt kul, det blir vad man gör det till. Vi hade jättekul, men jag var ringrostig.. Väldigt ringrostig.. Efter träningen basta vi, superhärligt! Skulle träffa Jenna och Linda men dom hade tydligen dratt så det bidde till att åka hem istället. Mami har spelat in idol och jag sitter här med ansiktsmask och ska snart få mat, kan livet bli bättre? Tror fan inte det. Ska dra mig bort från datorn nu! Pyss, hörs imorgon. Lär inte blogga mer idag.


Plus




Sitter här och tränar lite på ensemble och solosångsläxan. Bloggade aldrig igår, hade tyvärr ingen tid. Igår var det skola, som var rätt kul faktiskt! Efter skolan åkte jag och käka kinamat med Jenna... Sen fika vi, såg att vi inte hade någon kör. Vi hade gått och väntat i flera timmar men men. På kvällen kolla vi på Dear John och halva Twilight innan jag somna. Idag titta vi klart, åt en fet frukost! Åkte hem vid halv fem... Kom på att min datorladdare var kvar hos henne så vi fick åka tillbaka. Sen la jag och mamma oss och titta på Dear John, igen! Sevärd som fan. Efter Dear John åt vi god mat. Gick till Johanna en sväng och sedan drog jag hem och checka idol. Nu ska jag väl återgå till datorn.. Plugg. Ansiktsmask!


Föresten! Börjar gymma imorgon igen med Amanda, ska bli helt underbart
att äntligen få komma igång igen, nu ska konditionen bli riktigt bra! Pyss.

..

Vet inte längre.. Vet inte längre vad som händer och inte. Ena dagen är allt bra och
andra dagen är allt åt helvete. Kan inte ens anförtro mig till er längre. Vad har hänt?
Vi som alltid brukade skratta och gråta tillsammans. Det gör ont nu. Riktigt ont.
Men ni känner ingenting, märker ingenting, ser ingenting. Vad finns kvar?
Brutna löften och eran självgodhet..



Du hade rätt Andrea, låten är fantastisk.



Kom hit och gör allt bättre igen, som du alltid gjorde.

If tears could build a stairway and memories were a lane i would walk right
up to heaven and bring you back again.


Eyes on fire

Sitter här i köket? som vanligt.. Vet inte varför och hur jag orkar flytta datorn hit varenda kväll men jaja. Skolan idag har varit jobbig men ändå rätt go så, vi har fått rösta idag. Skolval you know ;)
Efter skolan så tog jag bussen till Deisch, hon laga mat medans jag titta 2 avsnitt Cougar Town, sen åt vi och kolla på Eclipse! Blir ofta så att vi ligger och tittar på filmer, det är mös. Dea hade även 2 heliumballonger som hon hade lite kul med, har videoklipp på detta men har inte orkat lägga ut dom än. Mami kom och hämta mig, så nu har vi tittat på Twilight. Mycket twilight idag. Fick även Eclipse nerladdad på usb-minne och Dear John!!! Drooog.
Ska nog nana snart. Göra rent ansiktet och borsta mina små tänder innan! Pyss!

Nej, jag kom just på att jag har 45 engelskaglosor och matteläxa tills imorgon. Nej..


Plugg...



Hej kära ni. Vilket härligt väder det plötsligt blev... Jepp här sitter jag hemma och pluggar, kände för en liten datorpaus. Hihi. Har precis varit ute med Johanna och pratat i en och en halv timme ungefär. Underbart. Nu ska jag ta och koka lite kaffe till mig och pappsen, få klart och skriva rent den jävla novellen och sedan ska jag chilla resten utav söndagen. Kanske ta ut mobilen och hörlurarna på en promenad, we'll see. Hörs sen. Puss!


Är så van att du ska var här

"Att säga jag klarar mig utan dig är som att självförneka sig"


09-11...

Godkväll! Kom hem för ett tag sedan. 2 förbannade föräldrar sitter ute i vardagsrummet för att jag inte har ringt... Hade tänkt dra vidare till skoftebyn, till min Amanda men det kunde jag glömma. Där fick jag. Igår glodde vi på idol och var ute en sväng & myste. Åkte hem till Jenna sedan och skulle sova men vi låg och skratta i 2 timmar innan ungefär. Sweet. Idag har vi släppt in hästar som försökte rymma, fick någon sjuk spontan idé att vi skulle gå ut och plocka svamp och blåbär i regnet. Regnkläder på och vi ser ut som två 5-åringar.. Tur att ingen såg oss förutom Jennifers familj, det hade varit en aning pinsamt. Vi hitta 0 svamp och 0 blåbär, vi var nog lite försent ute. Men men. Sedan titta vi på någon serie, somna till en stund, titta på Sandor/Ida och åt god god mat! Nu ska jag gå ut till mina aggroföräldrar och vara lite gullig. Skönt att vara hemma! Imorgon har jag massvis med grejer som behöver tas tag i. Massvis med plugg och städning. Lite mindre kul. På måndag börjar vi med gym igen och bättre vanor när det gäller allt möjligt! Natti! :D

We used to have fun, now what we do is fight.
Feels like i'm writing on walls. Love you.


Myskväll!



7kt gammal bild på mig och Lindish!
Jennifer är ful :)

Sitter och uppdaterar hos Linda nu. Jennifer & Linda sitter och försöker ta stämmor på Jag vill ha en egen måne med en väldans ostämd gitarr, mysigt värre! Ikväll ska vi käka tacos, titta på idol, tända massvis med ljus, spela kort och äta choklad och chips, dricka cola & boost. Tack tjejer för att ni finns! Ska nana hos Jennifer sen också plus följa med på deras ridning imorgon, detta ser vi fram emot. Puss och natti om vi inte hörs sedan.


Nuddar botten



Sitter här med 30 seconds to mars på högsta volym med en skrikande pappa i vardagsrummet: SÄNK UNGE! Men man kan säga att han är van, hihi. Idag så har det varit en rätt seg dag i skolan, vill ju bara ha ensemble hela tiden! Vi började dagen med det och man är så jäkla lycklig efteråt, underbar känsla. Sen hade vi kör och lite skit. Jag trodde allvarligt jag skulle svimma på matten. Så trött. Usch. Hoppas jag är lite piggare imorgon iallafall. Efter skolan så åkte jag, mamma och pappa & hämta min telefon som har varit inne på lagning i 5 veckor. När jag kom dit sa dom: Jadu.. Din telefon gick inte och laga så vi ger dig en splittrans ny, är det okej? Jag hade massvis med repor i min gamla så det var härligt. Åkte sedan till sibylla och käka. Rätt sweet. Nu har Andrea åkt hem och det blev väldigt tomt :( Vi har käkat lasagne, sedan titta vi på idol och var ute o gick en sväng. Klockan är runt 10 och jag funderar allvarligt på att gå och lägga mig strax, det är trots allt en dag imorgon också och jag är redan död i skolan så en timme till sömn hade inte skadat. Så blir det nog. Hoppas ni har haft en underbar dag. Imorgon är det Fredag, helg! Underbart. Ska nana ute hos Jennifer imorgon. Lär bli awesome.

Natti iallafall så hörs vi imorgon. Och Karim om du läser detta, godnatt!
Blev jätteglad när du sa att du läste, så jag får börja uppdatera mer. Endast
för din skull! Natti.

You heartbreaker, wherever you're going i'm going your way. Such fools.

Hemma! Hemma på mitt lilla kvarter. Skönt. Jag och pappa har tittat på Irene Huss och jag har varit ute med Johanna en sväng. Tänkte berätta om skagen imorgon istället. Är lite för trött för det nu. Sovmorgon imorgon, underbart. Ny skolvecka, känns sådär. Hade gärna haft en till ledig dag men men. Nu ska jag hoppa i säng.

Känns rätt härligt att höra att man gjort någons dag, tack johannis!

John Mayer – The Heart Of Life - Live at the Nokia Theatre  - Spotify


Packar väskorna!

Ibland hatar jag blogg.se. Nu kom det upp något som gjordes att mitt inlägg försvann. Jaja. Idag skulle vi börja fem över nio men våran lektion var tydligen inställd så vi fick sitta och vänta. Efter det hade vi kör och då checka vi bara stämmor snabbt så det blev en jävla massa väntan. Efter lunch fick jag sådan himla mensvärk så jag åkte hem. Sov från 1 till 4 och det behövdes nog. Åkte ner till stan senare, mådde inte bättre av att ligga i en säng hela dagen. Träffade Amanda & Emma, vi käkade och gick och köpte skor till Amanda. Sedan kom Jennifer och då gick vi ner till bryggan och tjötade o skrattade. Emma och Amanda drog relativt tidigt och jag och Jenna satt kvar o pratade. Carina körde hem oss och nu har jag packat till imorgon för imorgon åker vi nämligen till Skagen jag och Anna! Kommer bli grymt! Ska bli så skönt att åka hemifrån över en helg till jacuzzi, till Danmark. Åh, längtar! Gjorde samma resa förra året och den var grym! Får be att Anna tar lite kort med sin mobiltelefon som jag kan lägga upp här eftersom mobilen är på lagning och kameran är sönder. Wosh.. Nu blev klockan visst mycket. Börjar fem i nio med solosång imorgon så ska dra igenom den snabbt, sen ska jag sova. Imorgon blir en lång dag! Natti!



Skagen!

Here comes the hearache and here
comes the last time i'm gonna kiss u.

Automatic



Grattis älsklingar!
& grattis Linda!

Mami sa, väck mig inte imorgon.
Kristin öppnar balkongen och Leia (katten)
håller i en råtta, kristin skriker, mamma vaknar.

Livet leker




Gosh. Jag är minsann snygg...

Hoj! Nu har jag grejat lite med designen men är långt ifrån färdig... Det tar ett tag, men jag ska få så jag vill ha det. Idag har det varit musik fullspäckat på schemat, helt jäkla underbart. Efter skolan stack jag och mamma in till trafikskolan en sväng. 7 eller 8:de Oktober ska vi äntligen få gjort kursen! Vill bara ut och köra NU. Klockan 18.00 började min gitarrlektion med världens bästa gitarrlärare. Hann med 3 låtar på 40 minuter, helt ok! Resten utav kvällen spenderades med min Annis. Nu börjar jag bli riktigt hungrig men eftersom jag blir pigg om jag tar något att äta så kanske det är lika bra att lägga sig? Jag orkar inte sova, jag vill ha kinamat. Natti iallafall! Vi hörs imorgon!

Nu gick ett glas sönder här i rummet, så nu ska jag plocka fram min.. vad heter det? Sopborste! Pyss.

RSS 2.0