A freak of nature, stuck in reality. I don...

A freak of nature, stuck in reality. I don't fit the picture. I'm not what you want me to be, sorry.


Klockan är halv två och jag kan inte sova,...

Klockan är halv två och jag kan inte sova, ja har försökt. Växjö har varit underbart hittils. Igår fick jag en sightseeing av bror och bellis, shit vad fin deras lägenhet är! Igår titta vi också på star trek och va ute o handla. Självklart tittade jag o bella sex and the city också :-) idag åt vi amerikanska pannkakor till frukost, sedan körde jag lite gh innan vi gick på en mösig promenad. Vi luncha på ett riktigt bra ställe, sedan traska vi runt i växjö. Klockan blev tio över fem och vi traska iväg till bion. Inception var den bästa filmen på länge! När vi kom hem har vi lyssnat på some music, spelat kort, ätit god mat och tittat sex and the city. Diggar denna staden mer och mer alltså. Imorgon har vi inga direkta planer men vi kanske hörs imorgon, eller inte. Vi får se. Natti!


Växjö!



Borde egentligen legat i säng för längesedan. Är nämligen så att jag åker till bror och Bella i Växjö imorgon och jag ska upp vid halv åtta ungefär... Hoppas jag inte tappar bort mig eller missa tåget eller något. Det är något som inte skulle förvåna mig överhuvudtaget men det är bara att hoppas på det bästa! Idag har jag varit på strandis trots det dåliga vädret, sedan åkte jag & Annis hem till henne och titta på It's Complicated. Underbar film. Åkte hem vid halv nio. När jag kom hem låg jag och mami & titta på gamla kort i ca 3 timmar. Va vi skratta och hade oss. Älskar mami. Jag kommer inte ha med mig dator till Växjö så det blir antagligen mobilblogg (om jag har tid). Vet inte när jag kommer hem heller, men vi hörs när jag är hemma iallafall. Ha det underbart!



"Från kylan in i värmen"
Du är bättre än du vet.

Tycks inte hitta ett sätt att tänka bort dig

Vad är det med mig? Varför ryser jag fortfarande när jag ska nämna ditt namn och varför reagerar hela jag som jag gör när vi ska vara vänliga mot varandra och säga hej? Att en artighetsgest kan vara så knäpp. Det har gått tid och jag kan svära på att du inte sitter och tänker på mig som jag gör. Det är som att jag saknar någon jag aldrig haft. Kanske är allting redan sagt och gjort? Jag vet inte. Det kanske är bäst.

Lördag 24 Juli




Taget i September 2008.

Sitter och blegar på massa gamla bilder på datorn. Har inget bättre för mig!
Igår då (Lördag) vaknade vi vid 9 och hade panik eftersom vi hade väldigt bråttom. Vi hann som tur med bussen till Götet igen. Vi träffade Stellan och vi satte oss och tog en fika. Efter det gick vi mest runt i affärer och kolla, tänkte åka det nya pariserhjulet men det var lite dyrt för vår smak så vi sket i det och gick tillbaks in. Gick till donken & åt, sedan spelade vi kort ett tag. H3H3. Jag och Deisch åkte hem. Var hemma i en halvtimme innan det var ut igen. Var med Anna & Martin och typ 7 andra, rökte vattenpipa och hade oss. Sedan skulle vi till Joel men det krångla väldigt. Det sluta att jag, Joel och Erik satt där ensamma och tjöta. Nu ska jag lyssna winnerbäck och lyssna ljudbok eller något. Kanske blir ett inlägg till, inte omöjligt. Men det är antagligen inte läsvärt!
Natti!


Götet & Ullevi

2010-07-23 - PINK från Ullevi

2010-07-23 - PINK från Ullevi

(Foton från Rockfoto)

Blogga aldrig någonting efter Pink eftersom vi inte var hemma efter 2. Pink var grym. Grymt. När vi kom in på Ullevi ställde vi oss mitt i smeten, inte så jäkla smart (vi hade inte druckit något) och efter första förbandet var vi jäkligt törstiga men nej vi fick inte tag i något vatten. Så efter konserten sprang vi till närmaste kiosk svimfärdiga och hävde i oss cola. Stötte på 1 hel del folk efter och under konserten. Vi fick bara sova i några timmar innan vi skulle upp till Göteborg igen. Shit vad det var bra... Good Charlotte & Pink på en o samma kväll. Underbart!


Tja! Nu står vi i kön in till ullevi. Det ...

Tja! Nu står vi i kön in till ullevi. Det är sjukt mycket folk här och detta lär bli grymt. Heddå.


Den jävligaste stunden i livet var den när du gick.



Sitter och fönar håret nu. Jag och mami har städat sen halv tio imorse, fan va fint det blev! Nu är det bråttom, sitter i en stor sovtröja och om 2 timmar går bussen till göteborg så det får gå fort nu. Igår åkte jag och min mor och spela minigolf. Nuförtiden äger jag henne (stolt). Sedan hyrde vi Shutter Island och efter den filmen mådde jag fan inte bra alltså, usch. Fast den var bra, riktigt bra! Var ute en snabbis med Johanna & Mikael innan jag drog till Amanda. Raringen hade lagat kyckling o grejer så vi satte oss på altanen och käka. Sedan drog vi och fixa hennes gymkort, efter det drog vi till strandgatan och tjöta. Senare kom Amandas pojkvän Jakob och Alexandra & Amanda. Drog hem vid 11 och glodde sex and the city. Sedan kom Anna hit och nana. Nu ska jag sminka mig, välja kläder, fixa håret och mycket mycket annat! Sedan drar vi till Ullevi! Vi hörs ikväll/natt!

Det tog slut för längesen men du är överallt.

Inlåst i egen lägenhet, då lyckas man.



Du är knäpp men fan vad jag älskar dig!

Dagen börjar jäkligt bra.. Katterna kommer in och trampar och biter på ens fötter så jag slängde ut dom, det är bara de att våran dörr har krånglat så man får inte stänga den helt för då går den inte o öppna. Vad tror ni jag gjorde? Jag smällde igen dörren och kom inte ut.. Jag var själv hemma och mamma fick komma hem och ringa till hyresvärden, haha dom kom och fixa det tillslut. Nu ska jag och mami åka & spela minigolf, sedan ska vi hyra film! Haj.

Hatar elektronik...



(H3h3, vet att det endast finns fula bilder på mig här men räkna aldrig med något annat heller).

Hej. Jag vet att jag har varit totalt världssämst på att skriva de här dagarna, jag har i princip bott hos Jennifer och har inte varit inne här någon gång. Vi har haft det supermysigt, hyrt film, badat pool, gått promenader & bara myst. Fallens var roligt! Sista dagen hade vi svinroligt. Träffade Albin och gick runt med han Jenna & Dea ett tag. Vi titta på Brolle och fyrverkerierna tillsammans. Idag vakna jag i Jennifers soffa och vi har badat, solat, fått bikinilinje o en massa mer. Åkte ner till strandis för Anna kom hem idag! Mirre & Dea kom sedan också. Mirre har badat i fontänen. Ligger uppe på facebook. Ska försöka få upp det här med! Nu ska jag titta satc och sedan ska jag nana. Gud vad skönt. Pyss!

Everyone says that love hurts, but that's not true. Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts. Everyone confuses these with love, but in reality love is the only thing in this world that covers up all the pain, and makes us feel wonderful again.


Det blir nog bra igen, tids nog...

Det blir nog bra igen, tids nog...


Göteborgsträdgården...

Ligger i Jennas säng. Shit vilken dag. Caroline & hennes familj kom och hämta mig vid 5. När vi kom fram så spelade LOVE antell. På avstånd lät det precis som Håkan Hellström vilket det inte var, tyvärr...
20 över 7 började Melissa Horn och jag rös igenom hela konserten. Det var så bra! Tårarna var påväg att komma under hela konserten men jag höll dom inne. Efter Melissa skulle vi på toa men det var sådan kö så det var inte ens att tänka på. Vi gick och satte oss och vänta på Winnerbäck. Winnerbäck var otroligt. I slutet var det fyrverkerier. Absolut en utav sommarlovets bästa dagar! Åkte till fallens en sväng med Jenna, Josse & Malin. Det blev dock inte länge innan vi tog en taxi hem till vischan, världens mysigaste place :)

Imorgon får jag väl traska runt lite på stan, det är trots allt en del folk och en del mysigheter! Dock är det jäkligt överskattat vilket är lite tråkigt. När de hade tivoli och grejer var det tvärtom, för då var det mycket roligare! Natti. Föresten, bilder kommer imorgon!

Födelsedagar & Winnerbäck

Blogga aldrig något igår. Ska berätta lite om min födelsedag. Vaknade av att regnet ö s t e ner och en pappa som står och hamrar på någon låda, samtidigt står han och skriker på katten. Jag fick inte ens någon frukost serverad på sängen. Pfft. Aja, jag älskar min far ändå. Sedan kom mamma hem & då åkte vi till maxi och köpte tårtingredienser och sedan åkte vi hem och gjorde tårtan, den blev perfekt! Åkte till strandis och träffa Emilia, Amanda & Andrea. Det var supermysigt! Emilia gick hem och vi drog vidare till affären och handla lite smått och gott innan Jennifer kom. Hon hade åkte runt halva stan för att hitta en bukett rosor. Hur gulligt är inte det? Sedan gick vi ner till spikön och myste å hade oss. Linda & Mirre kom. Sedan kom Hanna och Ellen också. Sedan pratade vi spanska, plåstrade om Amanda med hjälp av Claes (En man som fiska ålar, supertrevlig) Haha. Jag, Linda & Dea traska hemåt vid 2 tiden till mig. Underbart!

Om 2 timmar sitter jag i en bil påväg mot Winnerbäck, Melissa Horn, MissLi & Laleh. Grymt!
Vi hörs inatt, om jag inte är på fallens med Jenna då, vi får se hur sent det blir. Pyss!


15, snart 16.

Antagligen mitt sista inlägg som 15-åring. Känns lite konstigt att fylla 16, har ju liksom varit 15 i ett helt år nu. H3H3. Igår åkte jag och titta till Jenna, hon hade feber så vi chillade, spelade kort, titta satc och sen sov jag över där, som vanligt. Åkte hem vid 4 tiden och träffade Johanna en sväng. När jag kom hem så kom Annki. Hon trodde jag fyllde år idag så vi åt lite gott & myste. Jag och Jenna skulle på bio på kvällen men hade jag bokat några biljetter? Nej. Så det fick jag göra och som tur var så fanns det 2 p-e-r-f-e-k-t-a biljetter. Filmen Knight and day var superbra och jag är lycklig i hela kroppen just nu. Nu börjar andra avsnittet av satc. Pyss på er!


Det finns tusentals tårar kvar.

"Vi var alla en gång små & vi ska alla en gång dö" 
  "Fyll mig med luft igen, gör mig synlig. Jag låter dig avsky mig"

   "Du sa att rädslan, den går över men den där oron stannar kvar"
     "& jag glömmer bort att andas, du var det vackraste som hänt mig"
       "Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll"
         "Svara rakt från hjärtat, ditt medlidande kan jag va utan"
 

Rysningar ut i blodkärlen.
Kent är kärlek.


Filmkväll



Ligger i soffan och har precis glott klart på en film, love happens tror jag den hette. Är för fet för att gå att kolla, haha. Den var bra! Idag eller igår, klockan är över 12, hände det inte så mycket... Var ute med Johanna i nån timme, sedan mådde jag inte bra. Gick och la mig en stund. De som skulle ha kattungen kom och hämta han idag, det var inte kul. Fällde t om några tårar efteråt. Visst låter det mesigt? Skulle träffat Linda men så blev det inte. Åkte och hyrde filmen istället. Nu ska jag sova strax. Natti!

Been up all night staring at you
Wondering what's on your mind

Every word you say I think I should write down
Don't want to forget come daylight

You made it back to sleep again
Wonder what you're dreaming...*


You got to let go

 

Hej säger jag. Har inte orkat eller velat uppdatera i Ale, vi har haft så roligt så jag inte ens har tänkt på datorer. På Fredagen berättade Andrea att det fanns en ny godisaffär. Så dit gick vi och spendera 200 spänn. Smart. Helgen har varit super. Verkligen. Vi tittade äntligen på Dear John och den t om slog mina förväntningar, vi grät & grät & grät... På Lördagen gick vi upp vid 6 tiden, åkte vid halv 8. Tidigt... Men jag och Dea hade party till Gettin' over You i bilen. Vi hade det skitroligt i Vimmerby men fan vad det var varmt. Det fanns vattenspridare där. Det var s k ö n t! På vägen hem lyssna vi på ljudbok & åt på donken. Vad jag ÄLSKAR mat. Idag har vi tittat på Remember Me (kärlek) och Cougar Town. Var hemma runt kvart i 7 och då blev det pizza. Började glo på VM, men sedan lockade någon film mer. Spanien vann! ♥

Bilder från Astrid Lindgrens värld kommer upp imorgon.
Nu ska jag lägga mig och lyssna på ljudbok strax. Godnatt!




Nu sitter jag på bussen påväg till dea,...

Nu sitter jag på bussen påväg till dea, underbart väder! Blev överlycklig för jag ska äntligen få se dear john idag. Tro mig, det har varit efterlängtat! Imorgon bär det av till astrid lindgrens värld, underbart. Skönt att komma bort för en helg. Nu ska jag fortsätta lyssna musik. Pyss!


F'ck.

Vänner... Vänner kommer och går, oftast. Det är inte ofta man hittar en person som reflekterar hela ens värld, en person som man känner sig själv i. Jag hitta dig. Frågan är bara hur jag skall kunna behålla dig? Det är inte enkelt att inte glida ifrån varann, vi börjar gymnasiet. Pojkvänner, vänner, familj och allt som nu ska hinnas med. Jag älskar dig och det menar jag mer än något annat men varför ska allt vara så svårt? Jag vill ha allt tillbaks, du & jag & gamla dar... 

Det är helt otroligt hur enkelt man kan glida ifrån varandra, när folk i ens egen ålder börjar gymnasiet och man går på olika skolor... Man har plugg, andra vänner, kanske pojkvän, familj. Det är så mycket som ska hinnas med. Finns det ens tid till en själv? Folk ska räcka till för andra, finnas till för andra men hur enkelt är det? Folk tar så förgivet... Varför? 

 

P-L-A-Y-G-R-O-U-N-D



Det var ett tag sen sist, h3ll0 vimmerby! H3ll0 playground!

Ligger i sängen med en skitvarm dator i knäet, inte så mysigt. Åkte ner till strandis med hörlurar och cykel. Vi hade trevlig, de flesta stunder med dom är trevliga. Men jag mådde sådär tyvärr så det blev lite dystert. Anna kom ner till kanalen sedan och vi bara satt och myste. Sedan gick vi och käka. Anna var här för några timmar sedan och hämta ipoden, hann ladda över twilightljudböckerna innan hon kom så nu har hon iaf två i frankrike. Shit vad jag kommer sakna henne... Känner det redan att jag bara vill ha kvinnan här, hos mig, här hon brukar vara. Hon skulle ringa mig vid halv 4 inatt, vi får väl se om jag vaknar utav min fina ringsignal eller inte. Imorgon så sticker jag till Ale till en kompis. På Lördag ska vi till Astrid Lindgrens Värld. Det ska bli riktigt kul! Kommer inte ihåg hur det ser ut och vi får väl se om det blir lika kul denna gång, men det ska vi nog fixa till! Jag och Dea kan bli som treåringar när vi är i varandras närvaro så vi ska nog få kul! Imorgon ska vi ha Cougar Town kväll. Åh vad det är bra! Så det blir alltså en helg i Ale, hörde något om att de har skaffat pool! Nu ska jag fråga ut Dea om vilket tåg jag ska med m.m. Puss!

Don't let it fool you down

Jag saknar dig redan.

Up with your turret
Aren't we just terrified?
Shale, screen your worry from what you won't ever find
Don't let it fool you
Don't let it fool you...down
Down's sitting round, folds in the gown
Sea and the rock below
Cocked to the undertow
Bones blood and teeth erode, with every crashing node
Wings wouldn't help you
Wings wouldn't help you...down
Down fills the ground, gravity's proud
You barely are blinking
Wagging your face around
When'd this just become a mortal home?
Won't, won't, won't, won't.

Drar ut en sväng snart, ska titta på The Hills först. Ska
träffa Linda & Jenna och vi ska dra & fika en sväng.
Tack för att ni finns tjejer...

God put a smile upon your face




Hej... Tänkte blogga igår efter SATC men det kändes verkligen som att det spöka i min lägenhet, vet att det låter superlöjligt men faktiskt. Jag hade inte rört teven och den var påslagen på trean, jag gick och gosa med katterna en stund och sedan var teven på 2:an, och därför stängde jag bara av allt och gick & la mig. Haha. Gårdagen spenderades iallafall med Anna. Vi satte oss i gräset med jordgubbar och hallon och bara tjöta. Sedan tog vi en promenad vid bryggan. Annis ville bjuda mig på mat så vi gick och käka också, hon är allt bra söt. Senare drog vi  ner till gamle dahl med Mattias. Anna åker idag... Så idag blir sista dagen på typ 3 veckor. Det suger. Idag skulle jag ringa till intagningskansliet men fick reda på att det gäller de praktiska skolorna (alltså inte måg) så jag funderar på att ringa till en lärares hemnummer, vad ska jag annars göra? Jag får göra det.


L O V E

                                            Bilden kommer från Le Love.


 
När jag såg Eclipse så insåg jag att Bella har en pojkvän i filmen som gör allt för henne och skulle följa henne vart hon än gick. Finns sådant i verkligheten eller finns bara sådan kärlek på film? Kan man bli så kär så att personen blir och förblir en så stor del av ens liv som man sedan inte kan klara sig utan? Jag vet inte... Jag vill tro på det, tro på kärlek överhuvudtaget. Existerar det kärlek som håller livet ut? Existerar det par som kan hålla kvar samma känslor som de hade för varann när de var som kärast? Kärlek innehåller så mycket dåligt samtidigt. Är det verkligen värt allt som man får riskera och offra på vägen? Personen du verkligen var kär i kanske inte kände samma för dig och tog slut på det. Vad leder det till? Jo att du blir krossad. Känner dig oduglig och dålig, efter ett tag mår du bättre men du kommer aldrig glömma det ni hade.

Jag saknar kärlek men vet samtidigt inte om jag vill ha det i mitt liv. Jag vill träffa en människa som jag känner mig själv i. Jag vill hitta den här killen som stannar hos dig när du ber han göra det, vill ha han som beundrar dig, han som stöttar dig genom allt och han som följer dig vart du än går för han inte vill leva utan dig.

You make me speechless just by breathing.

5/7 - 6/7

Måndag: Vaknade och åkte ut med mamma till överby och fixade på telenor med min mobil, åkte till expert och kolla lite grejer, köpte jordgubbar och hyrde it's complicated. Omg vilken bra film. Den fick mig att skratta som jag inte gjort på länge alltså. Grym. Sedan åkte jag till Anna, Emilia, Viktor och Martin. Hamna i Skoftebyn med massa folk. Bittan kom och hämta oss. Anna ställde sig och gjorde bakpotatis till oss, sedan slockna vi.

Tisdag: Vi vaknade vid halv elva tiden imorse, gick en lite promenad och sedan käka vi. Mami kom och hämta mig och vi åkte å gjorde synundersökning (äntligen kommit igång) - ska skaffa lämp alltså. Sedan gick vi in på trestads musik och kolla lite, sedan åkte vi hemåt. Fick världens mensvärk så jag tog tabletter och gösa under täcket till Seinfield innan jag åkte mot Deisch. Vi titta på New Moon och sedan drog vi ner mot stan för att möta Gurra och Söder, vi såg Eclipse ikväll. Den var grym. Helt grym. Nu är jag verkligen taggad för ljudböckerna som Dea kommer med imorgon. Träffa även på Lovisa och Emma, det var längesen och det är alltid lika roligt att träffa på kompisar man inte träffat på ett tag. Puss på er! När jag kom hem titta jag SATC, såklart...


Släpp aldrig taget om mig, jag älskar dig Annis.

Kom hem för ungefär 45 minuter sedan, jag och Andrea åkte och träffa Anna på strandgatan, usch vad jag har saknat henne. Jag blev överlycklig av att äntligen få krama min bästa vän som jag har varit utan alldeles för länge och hon åker på Fredag igen, det känns hemskt. Vi hade väldigt trevligt iallafall och väldigt mycket att prata om. Vi "låna" en filt från Strandis och satte oss vid bryggan en stund och tjöta, sedan gick vi och åt. Ska upp om ca 6 timmar och ta bort stygnen från operationen men jag orkar inte sova. Har vänt på dygnet för mycket för det, slocknar förhoppningsvis snart. Jag älskar Andrea för att hon är Twilight nörd ibland. Jag och Annis ska få låna alla 4 ljudböcker, riktigt bra eftersom att jag hatar att läsa. Jag och fyra kompisar ska se Eclipse på Tisdag! Underbart. På dagen ska vi se Twilight och New Moon för att det är bara jag och Deisch som har sätt dom. Imorgon kväll ska jag vara med Annis, all tid i världen ska gå åt henne dessa dagar, vill bara ha henne här hos mig hela sommarlovet! Att hon ska till Frankrike :( Vi som skulle till Skagen och dansa! Jaja, det gör vi i Augusti istället.

Nu ska jag nörda lite facebook och sedan blir det sovdags. PUSS.

4 Juli

Nu har de som kollade på kattungen och Jennie & Cazper åkt hem, det var riktigt trevligt faktiskt. Jag och Jennie satt o tjöta om övningskörning och skit. De tar katten, dom som var och titta fast inte förens nästa vecka vilket är bra (tid att gosa lite till) Inte lika kul väder idag, molnigt och regnigt. Min mobil är paj också, den är ny och sönder. Jo men det är nice. Jaja, nu ska jag strax rulla ner med tanke på hur mycket jag har ätit till skoftebyparken och sitta o tjöta ett tag med en vän. Anna och Emilia kommer hem idag! Försöker få tag på dom men dom har antagligen inget batteri i deras telefoner. Vi hörs ikväll!

I wanted you to know that i love the way you laugh...


Vill du plocka körsbär i min trädgård? Du och jag? Tjalala.

Ligger i Jennifers säng och vi har ganska nyligen kommit in från vårat jäkligt sköna nattdopp. Det var gött. Vi mesade oss och har i princip badat hela dagen, bada bada bada :)

Fredag: Drog ner till resecentrum för att träffa Broder, vi drog ner till Strandis och tjöta ett tag, som jag har saknat honom! Åkte hem & städade slutligen mitt rum när det var ungefär en kvart innan Gurra skulle komma, alltid skjuta fram allt! Smart. Vi åkte till hemmakväll och hyrde The Grudge tre och köpte lite onyttig skit, mötte på lite folk och tog sedan cykeln (som förövrigt är nylagad, smileyface) till Gamle Dahl där Linda och Dea satt och grilla. Va där i ett par timmar, sedan gick vi på en liten promenad till min gamla skola, glömde givetvis nycklarna så fick gå tillbaka, pust. Satte på The Grudge och pojken var ju så söt och så jävla kul. Hihi, men det tyckte inte Gurra. Efter The Grudge fick vi sätta på 50 First Dates för att få oss på bättre tankar.

Lördag: Jag vaknade vid halv 12 tiden och satt och glodde på MTV weekend break, som vanligt... Jennifer vaknade runt kvart över två, vi gick ut och spelade lite gitarr och försökte oss på badminton men det var alldeles för blåsigt. Gurra åkte hem och jag gick in och åt och fira Mamma lite som fyllde år idag, Grattis mamma, ifall du någon gång skulle läsa detta. Åkte till Gurra direkt efter och bada i hennes pool, sedan åkte vi och handla godis, chips & glass :D Badade mer efter det och sedan tittade vi på Farsan. Den var c00l. Nu har vi badat igen som sagt och det blir antagligen läggdags strax.




Sötispojken från The Grudge, natti!  


Städa skrubba skura.



Jag måste bara få prata av mig lite, jag hatar att städa. Fyfan vad tråkigt det är, men jag måste. Har en kompis som ska nana här plus att bror kommer och då vill jag inte att mitt rum ser hemskt ut. Sitter och lyssnar på en massa lugna låtar vilket bara vill få mig att somna, har en kattunge som sover så sött och jag vill inte väcka han genom att sätta på massa dunklåtar som får mig att vilja börja städa... Hmm. Vid halv tre tar jag bussen till rese och möter bror, vi ska sätta oss och ta en fika någonstans, det blir nice. Nu ska jag sola, sova, städa -.-

Strange

När jag inte ser dig le och inte kan höra din röst, vad är det då för idé att anstränga sig?
När jag vet att du inte tänker på oss längre så känns det bara meningslöst.
Varför kan inte jag också få stänga av? Bara få sluta tänka? Tänka på allt som var.
Du och jag, det var ju det vi sa? Men något hände på vägen... Någon bättre,
någon vackrare kom in i bilden och jag fanns inte kvar länge till. Varför ska man sakna när det gör ont?
Så mycket frågor men så få svar. Jag hade kunnat göra allt för att få ha dig här idag.

I made it

Yeah
YM
CMB baby
Birdman
Swagged out
100
Rooftop, hella choppa burning smoke
Louie bag stay strapped wit a priceless globe
High life, flippin and get some more.
Paradise, the luxury marble floor
When I hit, hit me full of that cash
More money than I seen in a garbage can
Stunna island, money and the power
Thats how we do it, make it rain make it shower
Top floor, big timer doing big things
Over city views bought shawty new range
Flip another 100, poppin throwing hundreds
In a new Bently, uptown stunna1

I look up to the sky
And now the world is mine
Ive known it all my life
I made it, I made it.
I used to dream about, the life I'm living now
I know that theres no doubt.
I made it, I made it.

SATC *

Ligger i min supersköna säng och har precis tittat på satc. Åkte ner till strandgatan framåt kvällen, sedan drog vi upp till kopparklinten och myste. Har inte så mycket mer att säga. Ska nana nu. Pyss.



Har gått där! Alcudia. Spanien. Puss.


Är det nu man ska vara besviken?

Sitter på rummet nu och har precis pratat med Anna. Gud vad jag saknar henne och Emilia, de är i Borlänge på Peace & Love festivalen. Önska verkligen att jag var med dom! Ska på så mycket annat så jag ville inte fråga mamma om hon kunde slänga ut typ 2500 till, hade blivit lite mycket. Kollade precis mitt gymnasieval och jag är 7:de reserv. Vet inte vad jag ska säga. Var ju ändå osäker och jag tycker faktiskt jag har bra betyg. 8 vg, 1 mvg och resten g men det var inte nog för att komma in där. Lite tråkigt men vad gör man? Det är bara att se glad ut :) Så nu blir det antingen samhäll på måg eller estet på måg. We'll see. Åkte och lekte med Linda och Jenna igår, det var mys. Jag och Jenna satte upp poolen idag så när jag har tagit bort stygnen vilket jag ska göra på måndag så kommer jag ligga där och chilla en hel del. Nu ska jag städa mitt härligt stökiga rum och sedan kanske jag skulle ner till stan? Vet inte. Bror kommer ikväll eller tidigt imorgon och det är ju SATC på teven ikväll så något har jag att se fram emot. Pusshaj.

RSS 2.0