Broder Robin.

Sitter och tittar på Made, vill ut och springa och träna! Men det blir en aning svårt tyvärr. Ska gå ut och gå en liten sväng och se hur det går idag, i förrgår kunde jag ungefär gå 200 meter och sedan var jag helt slut. Jaja, vila behövs efter operationen så det är bara bra att jag tar det lugnt. Bror kommer antingen imorgon kväll eller på Fredag, har inte träffat honom sedan jul så det ska bli jätteroligt. Saknar brorsan :)
Nu ska jag glo vidare innan det blir promenad. Hörs sen!


20 seconds to Jupiter, fast nä. Fan vad jag är löjlig!



Jag älskar dig.

Nu ska jag lägga mig och titta på film, har haft en jäkligt tråkig dag fast pappa har gjort så gott han har kunnat, det är mys för han är också sjuk så vi sitter och chillar tillsammans, det är härligt. Puss på pappsen. Ha en underbar dag! Natti!


Sommardagar sveper förbi...

Idag är det Tisdag och det har självklart varit en superfin dag! Har hört med massa kompisar som gör en massa kul och här ligger jag i min ensamhet (eller ja, jag har ju mamma och pappa) men ändå. Har hyrt film iallafall. Did you heard about the Morgans hette den så den ska vi se efter SATC avsnitten som börjar om exakt 3 minuter. Ska fixa choklad och juice, pyss!

Yesterday wasn't easy.

Catch my disease.



Hej igen... Tänkte berätta lite om det hela. Vaknade i Annas stuga vid sju tiden på morgonen av att jag hade svin ont i magen. Fick väcka Jennifer & hon fick gå o hämta alvedon till mig. Blev inget bättre utav det och jag kunde inte ligga still eller röra på mig. Åkte hem hit och ingen var hemma. Ringde upp till källstorp och dom sa att jag skulle upp till Akuten så fort som möjligt. Fick skjuts upp av Lotta och jag fick stanna över natten. Dagen efter gjorde dom ultraljud på mig och där konstatera man att det var blindtarmen som var inflammerad och vätskefylld. Doktorn kom in till mig och sa att det var bestämt att jag skulle opereras. Var jäkligt skraj eftersom dom skulle snitta i min mage och köra ner en kamera i min mage. Vaknade upp efter operationen & hade ont, väldigt ont. De gav mig morfin under natten och har även fått dropp. Idag har jag i princip sovit hela dagen. Fick t.om åka hem idag (lite tidigt) men jag är glad över att få komma hem. Mår inget vidare idag men det är inte så konstigt. Ska till vårdcentralen nästa Måndag och ta ur stygnen från de 3 snitten. Har fått besök från Jennifer idag, hon kom med choklad och grejer. Mådde sådär ärligt talat men blev jätteglad över att hon kom. Hon måste ha tyckt att jag var himla slöddrig och konstig men jag har ju en anledning. Imorgon ska jag slappa, äta & slappa. Natti!

I could follow you to the beginning
and just relive the start.
And maybe then we'll remember to slow down
to all of our favorite parts...

Sjukhus.

Hej är nog rätta ordet. Kom hem från sjukhuset för några timmar sedan. Har opererat blindtarmen. Det räcker med att säga att jag har ont. Kan berätta mer i nästa inlägg för nu såg jag att SATC började. Hej igen.

It hurts so bad just like i knew it would / Sounds.



L  O  V  E

Lite bad uppdatering men ni få där ute som kollar lär nog överleva, min blogg, min uppdatering.
Hade en helt underbar dag igår! Var nämligen på Pier Pressure och kollade på massa band. Paramore, The Sounds, Pendelum, HIM & 30 Seconds To Mars var helt klart det bästa. Speciellt The Sounds & Paramore. Jag är helt jävla kär i Maja. Puss på henne. Dagen var super! Skrev sedan att vi åt på Subway. Vi åt bara kebab i pitabröd där och jag proppa i mig en daimglass så en baguette behövdes.. Mat. Jag älskar mat. Hmm. När jag och Dea kom hem så låstes mitt lår eller något. Kunde inte röra på det, helknäppt. Igår (klockan över tolv) så vakna jag runt halv ett, satt och glodde på Cougar Town hos Deisch. Hihi. Träffa sedan Annis och Eik över en fika, sedan tog jag och Emilia hennes longboardar och drog ner till Gamle Dahl. Var dock inte där länge. Ville bara hem och sova och ta ett fotbad. Nu är klockan halv tre och det börjar bli dags för att sova.. Imorgon blir det kanske Lysekil, annars blir det att träffa Emilia och ut i affärer med mammi, sedan kanske ta en fika med Jenna. Blir säkert awesome. Natti!

 


Sitter i bilen påväg till ale! Det har v...

Sitter i bilen påväg till ale! Det har varit en helvild dag på pier pressure, bilder kommer imorgon! Nu ska jag äta min mat från subway och bara njuta av dagen som varit. Puss!


Sova, fast nä.

Longboard "Mako No Entry 44" - Vit

Lush, want so badly..

Nu har jag tagit bort min gamla blogg som jag nästan haft i ett år men vill verkligen fortsätta på den här... Känns bättre på något sätt. Ska försöka uppdatera så ofta jag kan, nu kan jag ju iallafall uppdatera via mobilen så det lär gå lite lättare. Har ca 4 läsare redan, wihoo. Haha fast nä. Igår iallafall så åkte vi ner till gamle dahl och hade Viktors FETA högtalare, underbart. Vid tolv var vi bara sex kvar. Då bestämde vi oss för att bada jag Johan och Andrea. Det var oväntat varmt! Spöa också mamma i golv. Värt. Idag har jag & Anna haft filmkväll med Anton och Johan. Step up, vilken underbar film! Jojis följde mig hem, vi tog lite rabarber på vägen hem så nu har jag suttit och doppat dom i socker och fått in i mitt huvud att det äntligen är sommarlov. Imorgon blir det solning med citron om det blir fint väder vill säga. Sedan blir det lite träning hos sjukgymnasten.. Sjölanda sedan kanske, we'll see! Godnatt. 

 

Vår sorg blev deras glädje...

Kom nyss på att jag inte har installerat så jag kan mobilblogga på den här bloggen, lär ju bli rätt kass uppdatering ifall jag inte kan mobilblogga. Är typ hemma en gång i veckan känns det som. Rätt trist. Ska tillbringa mer tid med min familj tror jag... Hmm. Skulle träffat Frida imorse men jag var så trött så jag frågade om vi kunde ta det senare och det gick okej. Åkte till badhuset med Andrea och Madde, följde med på hennes simning också. Åkte och käka sedan, sedan blev det Nordkroken med Fridis, Annis, Adam, Mark & Alex. De skulle tälta och vi blev rätt sugna men vi tog bussen hem. Vi ska göra dom sällskap imorgon istället! Morgondagen är ganska planerad ändå. Måste upp till skolan och lämna min so-bok, drar till sjukgymnasten för mitt djävla knä. Sedan vid kvart i fem drar jag och möter upp Jennifer & Carina och drar o sjunger. Efter det lär det bli nordkroken. Nice. Nu börjar klockan bli mycket och Kristin börjar bli trött. Godnatt och tack alla fina människor för en underbar dag!



Kings And Queens.

Ryser av bara tanken att om mindre än en vecka kommer jag
stå och se dom i göteborg. Underbart...

14 Juni 02.35.



Drömmer mig smått bortåt till Turkiet... Hoppas Spanien Jennifer, hoppas!

Sådär, fått lite ordning på't nu men det är ju väldigt svart-vitt, tråkigt. Men ska försöka få lite mer färg på den men det får göras imorgon för nu finns det ytterst lite energi att lägga på det. Sovit hos Jennifer ute i Lindveden ungefär hela vecka och gud vad mysigt vi har haft... Igår satt vi och spela sällskapsspel med massvis med tända ljus, ute på landet. Underbart! Idag vakna jag hos Jennifer, vi gick ut och plocka lite blommor. Rätt gulligt. Åkte sedan till Jennie (mammas kusin) på fika och jag svär, jag har nog världens sötaste & för att inte tala om smartaste syssling, han är fem: Cazper, vad är 200 - 80? 1 sekund efter får man svar: 120. Tycker jag är fräckt! Efter fikan tog jag en promenad till Gamle Dahl och träffa mina underbara vänner. Vi var la typ 12 pers iallafall. Mös! Ska upp och träffa Frida klockan 12 imorgon och innan det ska mitt rum vara städat så nu ska jag verkligen somna till John Mayer. Myms. Natti! Sov gott.

RSS 2.0