Du var tvungen.

Gott jävla nytt år.

Gott nytt år, kära vänner & ovänner!

Godkväll, det har nu gått 30 minuter på den sista dagen på året. Det känns vemodigt, men ändå bra. Tänk vad mycket jag har gjort detta året, vad hade jag kunnat göra annorlunda, vad missa jag? Man ska inte blicka tillbaks, inte för mycket iallafall. Lev för idag har jag hört någon vis gubbe säga, så jag ska nog följa hans råd! Men lite måste jag få blicka tillbaks till, alla bra saker, alla roliga saker, alla sjuka saker och allmänt goa saker, sådana saker kommer jag alltid komma ihåg. Hoppas ni har haft ett lika underbart år som mig, fyllt med kärlek, underbar vänskap och familj. Allt har självklart inte varit underbart, så är det. Livet har sina upp och nergångar. Så har det alltid varit och kommer alltid vara. Försök att bevara alla fina stunder och uppskatta dom. Det är något jag övar på idag. Lär mig att uppskatta andra människor och framför allt mig själv. Oj vilket år, tänk att om 23 timmar och 25 minuter nu är det slut, då börjar ett nytt år.

Ber att mina vänner och min familj ska få ett underbart år, det är det som betyder något.

Nu är jag med Anna, hon la precis världens skönaste kommentar om sin örongrej (inte öronsnibben, men något liknande) Jag har en och en halv örongrej! Jag saknar den jättemycket, det är typ det enda jag ligger och tänker på på kvällarna, vart den har tagit vägen.. Haha, så skön. Vi ska nog titta SATC, det lär bli så. Idag ska vi bara ha en helt underbar och grym dag har vi bestämt oss för! Peace.


Tumblr_le2gcqriph1qaobbko1_400_large

Dag på överby

Godkväll, när blev klockan såhär mycket? Jag trodde den var 7? Har varit ute på Överby med Andrea och Jennifer, goa flickor! Blev massvis nya grejer. Har rätt gott om pengar kvar också och snart kommer ju studiebidraget in också, okej jag gillar jul. Lite!

Gjort om headern lite, är trött på den gamla men denna är bara väldigt väldigt tillfällig, vill ha både bild och text men känns inte som jag har någon bild som känns rätt. Ska tänka lite på det.. Nu sitter jag här och diggar med mina nya högtalare. Hoppas Anna kommer snart, det känns som jag kommer somna annars. Nu fick ja reda på att hon skulle till Alex först.. Kul att sitta uppe så länge.. Blö. Hoppas ni haft en fin dag!



Hostmedicin är ju gott..

Ska precis ta hostmedicin och lägga mig, tänkte bara slänga upp något snabbt. Var på strandis förut, kände mig väldigt sleten. Blev bättre sen men ack vad jag hostar nu. Får se om jag orkar överby imorgon. Natti!

Tumblr_kpluakumk71qzb31mo1_400_large

-

Drar ner till strandis och kollar läget


Boooring

Har tittat på The Invention Of Lying, bra film - Jennifer Garner spelar ju huvudrollen, såklart det är en bra film då. Sitter och tittar på en oöppnad cola som står i mitt rum, ska strax gå och ta mig ett glas, kanske 2.
Dör av tristess.


Skrivbordet..

Har laddat upp lite på skrivbordet för att bli frisk: Ipren, slemmlösande, bisolvan (usch vad det smakar..), halstabletter med honungssmak, ett till pack med halstabletter med honungssmak, halstabletter med mintsmak, vindruvor, clementiner, vitaminer, juice, 2 stora flaskor med vatten och varma koppar te emellanåt m.m.

Nu ska jag gå och lägga mig, see you tomorrow..

Far och dotter har snart fyrkantiga ögon

Klockan är halv 2 och jag ligger här med halvöppna ögon och funderar på om jag verkligen ska skriva detta inlägget, orkar jag? Har jag ens något viktigt att berätta? Nej det har jag inte. Åkte med Dea till affären och jag laddade på med glass, vindruvor och halstabletter. Åkte sedan hem igen, 5 minuter efter jag kom hem var mami och papi sugen på att hyra film så då åkte vi igen. Kom hem med Beck och någon annan som jag ska se imorgon. Efter kära Beck blev det mer film, Linas kvällsbok, sen har jag tittat lite Arn med pappa också. Det blir rätt mycket filmtittande när vi båda är sjuka, det är rätt soft ändå. Vi borde alltid vara sjuka samtidigt!

Blev sjukt sugen på pizza så jag ringde Dea igen, hon fick offra sig och sitta och äta med mig. Det är ingen vacker syn att se mig äta pizza, tro mig. Sen tog vi en liten promenix och fryste lite. Det var nog ingen bra idé.. Febern har ökat och jag hostar mycket mer nu, men men. Är man dum så är man.


Glass!

Var nära på att få åka till sjukhuset inatt. Somnade tillslut och mådde lite bättre imorse. Känner att jag behöver komma ut lite, vare sig jag vill eller inte. Orkar inte ligga framför tv:n hela dagen. Andrea sitter på bussen påväg hit nu, vi ska åka och köpa glass för min hals. Mys att få träffa henne. Hej.

Trött

Klockan är kvart i 3 och jag sover i perioder.. Har tagit alvedon och slemmlösande, ätit en halv macka och druckit ett halvt glas juice, är svag i hela kroppen. Orkar inte sova mer nu, lägger mig och tittar på några avsnitt Sex and the city som gör att dagen kanske går lite fortare, förhoppningsvis.

Julmaten var riktigt god!

212974548_large

Godkväll vänner. Jag hoppas ni haft en underbar julafton. Bror kom hit
och förgyllde min vardag, solsken. Jag och pappa är sjuka båda 2, så vi har snytit oss
i kör här, skämt och sido. Har haft mycket tankar kring denna dag, detta är
årets höjdpunkt för vissa. Denna magiska dag, som man ska tillbringa med släkt
och vänner. Har haft en lite udda men en trevlig hemmakväll med
familjen, det var längesen vi var samlade.

Nu har alla gått och lagt sig här. Har tidigare nämnt hur kallt det är här..
Nu har jag feber också, det är iskallt!
Blir inte varmt hur jag än gör.. Vill bli frisk, gillar inte detta.
Sitter just nu med linne, tröja, en till tröja, en stickad tröja,
leggins + mjukis, varma varma strumpor, halsduk och mössa,
är invirrad i en varm filt,  tänt 4 ljus som är precis bredvid mig
och gjort 2 koppar te.. Är det något fel på mig? Börjar snart undra.
Har precis tagit 5:te glaset juice för dagen, har hört att c-vitamin hjälper..

Jullov..

Skakar av mig all irritation, jag har ju trots allt jullov. Ibland är bara vissa "vuxna" människor dumma i huvudet. Ska försöka att vara med vänner nu och ta det lugnt och försöka må bra trots detta. Min älskling Anna åker till Trysil imorgon.. Som jag kommer sakna henne. Nu ska jag kika när bussarna går. Kram.

Ignore

I miss you, i do... I think i do.

Natti!

Tumblr_lb1h45ml9o1qdwetoo1_500_large

Jimmy Eat Worlds låt Over går på replay här i mitt lilla rum. Fick sånt städsug.. Vill städa! Låter inte som mig någonstans. När jag väl blir på städhumör då städas hela lägenheten men det händer ungefär en gång i halvåret. Plus att jag måste gå och lägga mig strax så inte ikväll. Idag hade vi kul i skolan och det gick bra på matteprovet, om jag var lycklig!

Efter skolan blev det bowling med Annis, hon vann.. Inga kommentarer.. Nej, men hon ägde mig. Fast bara med typ 16 poäng så jag överlevde. Efter bowlingen gick vi till slussen en sväng, sen åkte jag hem och var med Johanna en sväng. Underbar tjej. När jag kom in igen så hoppar Anna fram från vardagsrummet, då blev jag en aning rädd asså. Blev chockad! Vi tittade Cougar Town och SATC. Nu ska jag borsta mina tänder och ta bort ansiktsmasken. Sen ska jag nana! Imorgon är det sista dagen, sen är det lov! Wihoo!

Sena bussar...

Godmorgon. Blev ingen uppdatering igår kväll, var ute på överby med vänner, sen blev det strandgatan! Bussresan på vägen hem.. Den var kul, ellerhur Jennifer? Hon frågade om jag kunde nana där så det gjorde jag. Sov dock inte så gott inatt, hundar som kom in, en skrattande Jennifer, en skrattande Kristin, en törstig Kristin och en väldigt trött Kristin. Vi missade självklart bussen så vi fick stå och vänta i 45 min. Kändes sådär. Mina ben är fortfarande isbitar och det är inte så himla skönt att sitta och skriva med iskalla fingrar heller faktiskt. Nu ska jag komma på frågeställningar om Christofer Columbus så det är nog dags att sätta igång nu. Sköt om er.

Just don't think i'll ever get over u



Vilken underbar låt. Lyssna.

Noah and the whale



Otroligt fin tjej.

5 minuter kvar på denna fina helg. Imorgon är det skola igen, känns sådär. Men det är bra för nu är det bara 3 dagar kvar, sen jullov! Underbart. Inte för att jag är mycket alls för jul, längre, men lite lov är aldrig fel. Sista dagen har vi bara julavslutning och "julmingel" som våra lärare kallar det. Fick en positiv nyhet som får mig att längta sönder tills Onsdag. Robin (min bror) kommer hit! Saknar han så det gör ont. Min bror, min underbara bror.

Filmen var faktiskt jättebra. Dock sorglig, jag och Andrea satt och grät en stund där.. Men det behöver man ibland. Efter bion gick vi och käka på max, igen.. Höhö. Anna kom och skrämde mig, vi drog till strandis och tog en fika och pratade om allt från a till ö. Åkte sedan hem och kollade ett avsnitt satc innan jag börja läsa Go Ask Alice på 215 sidor som ska va klarläst tills på Tisdag, då jag har ett prov om den. Kanske ska träffa Frida en sväng imorgon, beror på om jag hinner. På Tisdag på blir det antagligen bowling med Anna! Shit vad kul. Nu ska jag läsa lite till, sen ska jag tänka ut hur jag kommer upp imorgon.. Livet är en gnutta krångligare utan en mobil och jag vet att jag beklagar mig över detta men så är det. Natti!


It's the first day of spring
And my life is starting over again
The trees grow, the river flows
And its water will wash away my sins
For I do believe that everyone has one chance
To fuck up their lives
But like a cut down tree, I will rise again
And I'll be bigger and stronger than ever before

For I'm still here hoping that one day you may come back
For I'm still here hoping that one day you may come back

There's a hope in every new seed
And every flower that grows upon the earth
And though I love you, and you know that
Well I no longer know what that's worth
But I'll come back to you in a year or so
And I'll rebuild, be ready to become
Oh the person, you believed in
Oh the person, that you used to love

For I'm still here hoping that one day you may come back
For I'm still here hoping that one day you may come back

Noah And The Whale – The First Days Of Spring

Underbar låt


Cougar Town

Tumblr_l9y12wcat11qbp4ulo1_500_large

Ligger i min supersköna säng och har precis kollat klart sista avsnittet av Cougar Town.
Vilken underbar serie! Ellerhur Andrea? Kvällen igår var lyckad och Robin från Vänersborg
kom också så vi hade en kul kväll! Sov hos Anna inatt och vaknade runt 1.
Vi åt och hon trollade för mig, hon är fakiskt rätt grym ändå!

Om en timme ska jag va utanför bion, Andrea bjussar på bio ikväll så vi
ska se Harry Potter hade vi tänkt! Det lär bli grymt. Har haft en underbar helg
och tack för det. Ni vet vilka ni är! Nu ska jag fixa iordning mig lite..
Kanske ta bort gårdagens smink.. Är nog på tiden känner jag...


I'm free falling



Sometimes i can just lay and daydream about you.
No one else but you though. It can be hard sometimes to not think of anyone else
but on the other hand, do i want to think of anyone else? Guess not.

Helger, ledighet, kärlek.



Det var ett tag sen. Igår gick vi bara till kvart i 2. Skönt. Hade solosång, matteprov, bokläsning, lunch & film. Soft dag. Åkte direkt hem till Linda. Tjejerna gjorde tacos och jag duka och spela mobilspel. Fair enough. Sen spela vi in film och löjla oss. Blev även Eva & Adam - tittande.. Kul var det i vilket fall! Drömde en superhärlig dröm om att vi åkte buss till Spanien inatt, hände ett par roliga grejer i den drömmen och shit va den var verklig, både behaglig och obehaglig i vissa fall. Det var svårt att få upp mig imorse men tillslut sa Linda att vi skulle åka så det var bara att se glad ut och gå upp. Åkte med hem till Dea sen och va nyttig. Panpizza, glass, cola och mer. Cougar Town och mer Eva & Adam, närmare 2 timmar! Nu ska jag fixa mig, sen ska jag möta upp Annis och fixa lite stuffs. Sen ska vi träffa Andrea, Frida, Amanda & Emma. Hoppas på en toppenkväll! Hoppas ni får det lika bra. Puss!


All we can do is keep breathing

Tumblr_l91uwp5mxq1qbea3eo1_500_large

Konserten var riktigt mysig! Fick lite mer julkänsla där (vilket är bra). Jag ska nog snart hoppa i säng, i tid för en gång skull. Imorgon har vi en jobbig men en relativt kul dag i skolan. Ska med Jennifer hem efter, hon fyller 16 så vi ska hem till henne och äta tårta o mysa. Nu ska jag varva ner med ett avsnitt Cougar Town och sedan blir det läggdags. Vi hörs imorgon finisar.

Tumblr_l92cpyhdbw1qabls9o1_400_large


If you're using me, do it slowly

The Honorary Title – Stay Away  - Tryck på länken, ifall du har spotify.

KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK
KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK

Tumblr_ldh13hzwub1qa1skio1_500_large

♣♣♣

Förlåt ännu en gång. Jag tar nog bort bloggen inom en snar framtid. Såvida jag inte skulle få något ryck som jag alltid fått, så det kanske håller igång ett tag till. We'll see.

Gårdagen var iallafall kul, åkte pulka med Andrea, Simon, Anna & Oliver. Pulkor förstördes och det blöddes näseblod, det låter ju inte så försiktigt? Jag var försiktig iallafall, flög alldeles för högt i den där backen förra året! Sedan stack jag med Oliver hem ett tag. Vi tittade på kampen om åskviggen! Grym film enligt mig, see it!
När jag kom hem tände jag och mami massa ljus och bara satt och prata. Skönt. Gick och la mig strax efter midnatt. Var ändå helt död men mamma fick upp mig tillslut.

Skoldagen har varit soft, och tur var väl det. Hade inte gjort några större ansträngningar i kärnämnena idag asså. Som tur var hade vi bara musik idag. Snart ska jag käka lite och göra mig iordning. Sen ska jag träffa Johannis en kort sväng. Vid 5 tiden blir det kaffe i stan med Annis, efter det ska vi möta upp Jennifer och ska på julkonsert! Låter ubermysigt i mina öron. Så vi hörs ikväll antagligen! :)





Where do you go when you're blue?



Ska sova, ska upp 6 imorgon. Om jag inte går upp får jag ett glas iskallt vatten på mig. Uppdateringen suger.. I know. Låter det vara så ett tag till i think. Kanske hörs imorgon, kanske. Natti!


Rescue me

Hej! Det blev inte så mycket städning trots allt, inte i mitt rum varje fall. I köket fick vi dock gjort en hel del. Vad har jag gjort idag? Jag har mest suttit framför facebook och geekat robot unicorn och lyssnat musik. Var med mamma och handla lite, köpte lite cola & gifflar, höhö. Har också gjort en ny spotifylista som heter gamla goingar - en hemskt bra lista! Gammal musik är goare och bättre ibland. Har varit med Anna en sväng nu, var ute och gick på en promenad, gott att få prata av sig lite. Nu ska jag lyssna på min heliga lista. Puss.


8/12 - Sjuk och rastlös..

Tumblr_l9vvf2uxpq1qcw6afo1_500_large

Godmorgon, ska äta frukost. Sen ska jag försöka
städa klart mitt rum också. Någon gång måste ju skiten göras. Förövrigt
ska jag inte göra någonting, tror jag. Ska sitta framför tv:n och bara chilla, sådana dagar
behövs emellanåt och eftersom jag är sjuk behövs de verkligen. Anna kanske skulle komma
hit en snabbis ikväll, vi får se hur det blir. Vet ingenting just nu. Ska lägga mig igen.

Reach For The Sun

I've reach my point, i let them down.
But you are my sun, you are where i wanna be.

So where's my hope,
and why can't I just try?
You know I've lost a lot,
but I won't let this die.
I know I've got a friend up in the atmosphere,
and another reason not to fear the sky;
no, not tonight.


When the stars go blue - Tyler Hilton & Bethany Joy Lenz

Skrev aldrig på kvällen här igår, det blev aldrig så. Jennifer ringde mig och frågade om jag ville ta en kopp kaffe med henne på strandis så det gjorde vi. Satt där och tjata ett tag och sedan drog vi vidare till sibylla, höhö. Hon hängde med mig hem ett tag och chilla framför några avsnitt sex and the city. Oliver (en vän) ringde och frågade om vi skulle träffas så han gick längst bort från lextorp vid elva på kvällen för att träffas och prata en snabbis. Han åker till Thailand den 16... Jag vill också!

Nu är klockan halv 1 och jag borde bli trött snart, men icke. Var hemma från skolan för att vila upp mig lite. Tänkte gå men hade en fader som inte ville detta. Sov till halv 2, hoppade in i duschen en snabbis och träffade världens sötaste tjej, Johanna. Vi satt och pratade en stund på gården. Sen blev det gospel, innan dess kom Annis hit med kebabrulle och cola. Underbar är hon. Sen blev det strandis en stund med henne och Andrea. Gospeln gick inte så bra idag. Var med och sjöng i en kvart sen börja jag må jättedåligt så jag åkte hem istället. Blir att vara hemma imorgon också. Vill bli frisk, nu. Nu ska jag slösa min tid på att titta serier igen. Onödigt men dock väldigt värt.. Hmm. Natti!



Bild från när jag och Linda var ute och fotade i höstas.

Monki



Yes, en sån här tröja blev det. "Forever is only the beginning" köpt på monki.
Bilden vet jag inte var den kommer ifrån. Försökte hitta de andra tröjorna men hitta de inte, har ingen
bra mobil till att ta kort på dom själv heller så ni får nöja er med detta så länge!

6/12

Godmorgon, jag mår inte så där värst bra idag så jag stannar hemma, kanske ska gå sen. Får se. Jag och mamma ska åka ut till överby med min telefon sen så får vi se hur det går med den. Ska slappa en stund till med alla tända ljus och myset, sen får jag gå upp till verkligheten. Kram!

Don't regret a single thing..

"There are things that we don't want to happen but have to accept, things we don't want to know but have to learn, and people we can't live without but have to let go." 

4567219491_7731a7f704_z_large_large

Vår tid är inte nu, inte idag.

Wintersong - Sarah McLachlan

Tumblr_lcp95xoek31qbk3gx_large

Bara tvungen *smile*

Godkväll. Andra advent, tiden har verkligen sprungit iväg. Håller på och städar rummet, försöker göra det varje Söndag, går dock inte alltid så bra! Jag och Jenna var som sagt ute och tittade lite i stan efter gospeln. Det var julmarknad och mys. Hittade en grej som man kunde hänga upp på väggen och tänkte genast på mitt rum så jag var tvungen att ha den (en skylt, står love på, skitsnygg!) Åkte hem och gjorde iordning mig snabbt. Åkte hem till Emma med folk! Sedan drog vi vidare till Nils. Massa fina och kära vänner var där och gjorde min kväll! Det blev en bra kväll trots allt. Jag, Anna, Oliver & Alex drog oss vid 2 tiden till max och dom käka lite, sedan tog vi nattbuss hem. Vi låg och pratade till halv 4 ungefär. Imorse vaknade jag av att mitt ena öga var hälften så litet som det andra.. Hmm? Det var svullet så jag inte kunde lyfta upp det. Skumt. Familjen Grötte/Bengtsson skrattade åt mig och kallade mig japan och kines och allt vad det nu var. Annas pappa var den enda snälla, tack! Åkte hem och städade och skapade lite mysiga spotify listor. Åkte ner till stan och träffade Andrea & Annis, vi åkte till strandis som de hade renoverat. Blev inte alls så jag trodde.. Men vänjer väl sig. Förstår inte varför allting måste göras om. Onödigt.. Nu ska jag få städat lite till innan jag ska se lite Sex And The City. Måndag och ny skolvecka. Känns helt okej faktiskt. Ska göra en del kul denna veckan, det är därför jag är lite pepp. Annars hade det ju varit lite konstigt!

Sov gott, ska njuta av min julrökelse, massvis tända ljus, sinatra, julmust och andra advent! Natti.

Göteborg

Tumblr_lcwdxjitxa1qajjdco1_400_large

Sitter och lyssnar musik i mitt iskalla rum, förstår inte hur en lägenhet kan vara så kall som våran, ändå är elementena på på full värme. Igår drog jag, Jenna & Anna till götet en sväng och shoppade, såg Kenza (för andra gången), åt på restaurang. Så vi skrattade igår... Hysteriskt kul. Hittade en härlig oversize tröja på monki, en tröja på H&M och ett linne på vero moda, blev riktigt nöjd!

Imorse var det knappt så jag orkade upp men vi kom upp tillslut. Åkte ner till stan och hittade inte ett enda öppet ställe förutom ica så vi fick gå in och köpa varsin macka innan vi gick till gospeln. Gospeln var jättekul idag och jag vet att konserten kommer bli grym!

Ne kära vänner, nu blir det snart brännavtryck på golvet utav min plattång, ska vara nere på stan om en timme och jag sitter här i myskläder.. Hur ska detta gå?

Vi är som vi är du & jag min vän



Godkväll kära vänner och ovänner. Efter mentorstiden fick jag Annas nyckel och åkte hem till henne på håltimman, somnade som en stock. Drömde om flygande sängar och kundvagnar som ramlade ner från antarktis eller något dylikt... Åkte hem till Jennapenna efter skolan, goa Jenna. Flummade runt som vanligt, skrev historier, ni vet man skriver några meningar var sen byter man? Vi satt bara och spelade gitarr, då kom jag på den smarta idén och tur var väl det, det var längesen jag skrattade så sist. Grattis till Josefine också!

Är hemma nu, vill att min mobil ska fungera. Vilket den inte gör och det är inte första gången det är såhär. Aja, ska inte klaga.. Kanske är skönt att vara utan mobil ett tag... Fast nej, tar tillbaka det. Kan inte ens se vad klockan är, kan väl säga att jag är rätt beroende av klockan. Jaja, nu är det som det är. Nattfnatt.


RSS 2.0