Utspilld cola...

Godkväll kära ni. Jag spillde precis cola över hela golvet, mitt viktiga anteckningsblock, datorn och mina hörlurar. Smidig tjej jao. Sur jao.

Igår åkte jag och min tokiga vän Anna till Uddevalla för att träffa killarna vi träffade i Skagen igen. Vi hade en relativt trevlig kväll men natten var ändå bäst. 4 övertrötta själar i ett och samma rum. Vi bestämde oss för att gå till donken på natten efter en 45 minuters promenad, men det var värt varenda steg. Vi åkte buss hem och efter ett tag kom Anna på att hon hade glömt sina nycklar hos Isak, inte så smart... Men men. Dagen har annars spenderats på strandis. Gått och handlat lite också. Nu har jag huvudvärk så jag ska ta mig en powernap nu, sen blir det Cougar Town OCH torka upp all spilld cola :/

Puss!

Nu är det natten



Kan inte sova... Har inte varit hemma idag så det är därför det har blivit som det blivit. Skolan gick relativt snabbt. Har ingen matte imorgon så börjar egentligen 11 men så är det ju det där lilla jobbiga utvecklingssamtalet... Ösch.
Har suttit och målat (?) låter inte som jag. Men det går faktiskt bra, förutom att det ena ögat är mycket större och fulare än det andra. Klockan är senare än läggdags och jag måste gå och lägga mig, annars lär jag inte orka upp. Jag och Dea har tittat Glee, hon laga supergod mat till mig, sen kom Jenna. Vi drog ner till stan och träffa Annis. Mysig dag. Får hoppas att morgondagen blir ÄNNU mysigare. Godnatt!


Härlig dag!

Sitter i mitt oerhört stökiga rum och nördar dator. Funderar allvarligt på att ta bort min fb, så mycket tid jag spenderar där.. Typ 1/8 av mitt liv kommer gå till den dumma sidan, fast å andra sidan. Jag skulle aldrig klara att ta bort den... Hämta mina skor, som ni ser på en relativt dålig bild här under. Sen drog vi en fet fika på Espresso House. Gitarren idag var riktigt soft och härlig. Jenna satt utanför och väntade och vi drog ner till strandis. Johanna & Anna kom, sen fick vi skjuts hem av Annis kära mamma, lira dansbandslåtar på vägen hem ;)
Tänkte städa nu. Men sen kom jag på att Cougar Town och en kopp varm te låter mycket bättre. Börjar bli sömnig redan nu, vilket är bra. Måste bli tröttare tidigare så jag lättare kommer upp på morgonen och inte snozar bort 1 timme, ser rätt sleten ut i skolan kan jag säga. Nu har jag skrivit klart för idag. Har haft en supermysig dag iallafall. Imorgon ska jag vara med Andrea! Haddå.


Strandis och Espresso House



Sitter i mitt rum nu, är sur över att jag inte kan få över skivor till min mobil för min dator är konstig och invecklad. Annars är allt toppen! Har haft musik hela dagen. Nu ska jag strax ta bussen in till stan och träffa Anna, så ska vi hämta mina kängor. Sen ska vi ta en latte på Espresso House. Efter gitarren blir det fika med Jennifer också. Mysigt värre. Nu ska jag ta och röra på mig. Därmed inte logga in på facebook, då lär jag bli kvar ett tag. Hörs sen. PUSS.


Godnatt!


Någon gång ska jag tatuera in just detta...

Godkväll, är hemma nu. Köpte Josefinas skiva på kören så jag ska snart sätta igång den nu och göra te, inte för att det är gott utan för att det är varmt. Gospeln var härlig idag. Alltid lika go stämning! Längtar redan tills nästa gång. Ikväll har jag inget prov att plugga till vilket är guld värt! Imorgon ska vi i princip bara spela, börjar 11 imorgon och spelar till 4. Efter skolan ska jag tvinga med någon ner till stan med mig och hämta mina kängor och ta en kaffe på Espresso House, sen blir det gitarr. Sen är klockan redan 7, då ska jag och mami beställa mobilskal, har fått en stor stor stor spricka över skärmen. Är rätt grinig över det... Sedan kanske det finns tid för lite städning också? Fördröjer det hela tiden, någon gång måste det göras. Natti!


Fastän du förstör mig helt

Ok låt, underbar text.

Jag är svag för dig, för du gör mig stark
Du är bra för mig, ändå förstör jag allt
Du har sönder mig, fast du gör mig hel
Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
Jag är slav för dig, jag gör vad som helst
Allt för & va med dig, kan aldrig dra en gräns
Jag har tappat greppet, vet inte in & ut
Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
Jag vill älska dig, & jag vill slå ihjäl dig
Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står i vägen
& jag gör allt för att behålla förståndet
Men jag har fastnat I ett beroende som håller mig fången för du är knark
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt

Jag försvagar dig, för det gör mig stark
Du är bra för mig, därför förstör jag allt
Jag har sönder dig, när du gör mig hel
Har alltid rätt, även när det är jag som har fel
Kanske därför som det blir så här varje gång
Alltid nått, alla dom där känslorna vi slarvat bort
& som vi letar efter, & ju mer jag tänker
Vi är inga barn & vi kanske borde veta bättre
Jag behöver mer fastän du förstör mig helt

Känns så rätt, även om allt vi gör blir fel.



Tjoho. Imorgon är det redan Onsdag, veckan går fort! Idag hade vi provet.. Svarade på alla frågor förutom 2 tror jag så jag tror jag prickar in ett g om inte det jag har skrivit är helt fel ;) Sen var vi på konsthallen.. De flesta tyckte det var skittråkigt, inte jag. Jag satte i mina hörlurar och skrev en bildanalys av en konstnär som hade gjort 96 bilder i en. Inspirerande! Kanske ska börja måla?

Emmelie, jag & Anna gick och käka snabbt. Sen hängde Jenna med oss och titta på kläder och skor efter skolan, har lagt undan ett par kängor tills imorgon. Ni får se bilder på dom imorgon! Nu väntar kära kära gospeln. Ska dra mig snart, käka lite innan bara. KRAM.

En sekund med dig hade varit allt jag behövde nu.
Vet att du är med mig, men stundtals känns det ensamt.
Älskar dig Liz, bästa momo.


Rommar och greker...

Plugg plugg plugg.. Antika Rom och Grekland. Jag orkar inte mer nu. Var bara tvungen att ta en paus och checka fb och kenzas blogg. Ska snart köra en timme till. M å s t e. Ska försöka få in ett godkänt iallafall! Måndagar, kan inte säga så mycket mer än att det är den trögaste dagen på veckan eftersom det är då allt kör igång igen. Men nu är det sista veckan innan lovet. Helt underbart!

Efter skolan satt jag hemma och tittade igenom sidorna en snabbis innan jag gick till min kära Johannis. Sen har jag suttit och tjatat med mami och papi om mina otroligt knäppa drömmar. Åkte till Anna och drack kaffe och myste med henne & Alex. Hon hade köpt massvis nya kläder, jag vill också ha en mamma som pröjsar! Men men. Sometimes she does :) Imorgon ska jag få gjort provet. Vi ska till folkets hus också på konstvisning och skriva något. Efter skolan ska jag hem å städa o käka innan det blir gospel! Lycka. Vad jag längtar till mitt lov! 

Nu ska jag fortsätta med romarriket och allt vad det heter, sen blir det en dusch och läggdags. Natti.  



Alex visade mig det här klippet. Grym kille! Helt såld.

23/10



Tjena tjena, hängde med mina vänner ut på kvällen ändå, vi var hos Anna först och sen drog vi vidare. Det var en kul kväll! Sov hos Anna. Idag titta vi på How i met your mother, sen stack jag mig hemåt. Var hemma i ca en halvtimme innan jag kom på att jag skulle sova hos Jenna. Så tog bussen dit och var med Linda en sväng i stan. Jag och Jenna har legat och degat framför tv:en i princip hela dagen. Imorgon ska vi sjunga med kören! Sen blir det plugg och film med Johanna. Sundays...


Kenza & Tyra show

Godmorgon, vaknade för ett tag sen av att min mentor ville boka en ny tid för utvecklingssamtal. Det är fortfarande snö ute, trodde inte det skulle ligga kvar idag. Nu ska jag gå upp och käka frukost. Datorn skulle ladda och greja igår så jag ska se på Kenza & Tyra show nu istället. Puss!



Jag, Kenza, Annis och Emilia.

There's no us

I don't give a damn if I'm running from the law
I don't give a damn about you either


Moped till Jennifer



Linda kom och hämta mig vid kvart över fem och vi åkte och överraskade Jennifer. Hon hade feber och var förkyld, vi fick glass och vi satt och spela musik och kort. Sen skulle jag och Linda till strandis men då kom den här snön tillbaks... Inte lika mysigt denna gången eftersom vi hade moped. Jag hade sommarskor på mig och tunna byxor. Hela mina ben hade domnat bort när jag kom hem, jag kastade mig i ett bad. Har gjort ansiktsmask och smörjt in mig med body lotion. Härligt! Imorgon blir det att stanna hemma, skulle haft utvecklingssamtal men det får vänta. Nu ska jag se på Kenza & Tyra show, sen blir det Cougar Town och kycklingnudlar. Låter som en perfekt Torsdagskväll - migränen då..

Imorgon ska jag vila upp mig lite. Får se om jag hänger med mina kära vänner ut på kvällen.
Beror på hur jag mår. Hela helgen är i princip planerad. Det är underbart! Nu ska jag värma ner mig under mitt kära täcke. Kanske slänger ut ett till inlägg sen... Får se om det finns energi till det. Sängen ser väldigt frestande ut. Mm..

Julkänsla...

Åh sitter här och diggar till hela The Last Song albumet. Fy vilken bra musik! Idag på ensemblen var det bara jag där utav 4 sångare, men det funkade bra! På kören körde vi jullåtar till lucian. Precis när vi körde ni vet "jul jul strålande jul, blablabla" så ropar någon: Titta det snöar! Det var som taget ur en film. Nej men det var mysigt. 
 
Gick hem efter kören, mår inte sådär värst bra än. Får inte tag på min Jennifer och jag är så orolig. Så jag och Linda ska åka förbi henne nu och titta så allt är bra med henne. Hon var inte här idag och vi får inte tag på henne. Så snart sitter vi och fryser ihjäl på en moped, känns sådär. Har börjat göra om lite på bloggen och jag ska fortsätta med det, få till den bättre. Nu ska jag digga lite till till min musik, sen ska jag ringa Linda. Hörs sen!

Setting Sun

Ligger i min underbara säng som dock inte är så underbar idag. Får inte täcket och kuddarna så jag vill ha dom.
Vet att jag inte har bloggat på ca en vecka, men jag funderar kanske på att lägga ner den, men inget är bestämt än. Vet inte om jag har tid för den bara och det är tråkigt när det blir såhär. Vem läser någons blogg som uppdaterar en gång i veckan? Hade inte jag gjort iallafall. Orkar inte rabbla upp vad jag gjort i veckan, det har varit en jobbig och härlig vecka, med tårar och skratt. Idag har nog varit en utav de värsta dagarna på länge. Ville verkligen inte gå upp hos Jennifer imorse, v i l l e  i n te. Har haft ont i hjärtat, haft mensvärk (vilket är hemskt, riktigt hemskt), plus en j*kla migrän på det. Sa till ett par klasskompisar att jag inte orka va kvar så jag stack hem. Gick och köpte lite mat, sen har jag bara legat inne och degat, skrivit ett par rader, tittat på halva The Last Song, tittat på meningslösa program på teven. Yes, så kul har jag. Plus att jag och Jennifer inte kan åka till överby imorgon för mina pengar inte hade kommit in idag. Så det får vänta ett tag till och jag får vara pank ett tag till... Imorgon får jag se om jag ens går till skolan, har bestämt mig för att försöka men det är stor möjlighet att jag går hem under dagen. Måste vila upp mig. Har inga planer för helgen eller nåt. Får bli som det blir, orkar inte lägga mycket tankar kring det nu. Vill bara bli frisk.

Nu kommer Jennifer snart med mina grejer, jag ska göra ansiktsmask och sen ska jag nana. Är sjukt sugen på en varm kopp kaffe, men då lär jag inte somna ikväll så det struntar vi i :). Natti!


Ramla inne på ica och nörda dator i "nörge"

Sitter vid Jennifers nya högtalare och kör Replay med Maria Taylor, underbar låt! Skolan idag gick relativt fort. Har bara tre lektioner på Fredagar vilket är jäkligt soft. Fick gjort provet också, hade kunnat plugga mycket mycket mer men det gick ok iallafall! Efter skolan drog jag och Jenna hem till mig, kollade på Kenza & Tyra show eftersom hon aldrig sett detta underbara program. Sen skulle vi ta bussen till henne men bussen vid mig var så sen så vi missade bussen. Så vi satte oss på gräset, tryckte på min dator och lyssna på musik och chilla tills nästa buss kom :) 

Vi käka och var ute och gick en kort sväng, sen hängde vi med och handla, så nu har vi laddat på med cola, varsin godispåse och 2 chipspåsar. Haha, en rätt kul sak hände inne på affären...

Jag: Jennifer, mina fötter lyfter mig inte längre... Kan jag få rida på din rygg?
Jenna: Ja, hoppa du upp.

Så jag hoppade upp, men satt obekvämt så jag sa till henne, luta dig lite framåt för jag sitter obekvämt. Haha, Jenna skulle luta sig framåt men ramlar med mig på ryggen inne i affären.. Haha, vad jag skrek. Tänk om någon såg det på någon överbevakningskamera. Måste sett jäkligt klantigt ut! Nu städar hon sitt rum som hon har lovat ett tag. Sen blir det film. Imorgon blir det som sagt musikal och vi kanske tittar in en sväng på våran gamla skola som har 40-årsjubileum. Låter lovande... Man får ju gratis tårta? ;) Lär inte blogga mer idag. Nu ska vi njuta av våran lediga dag! PUSS ♥


Min säng är bäst




Jahapp. Den här dagen har varit oerhört tråkig. Skoldagen var riktigt lång och det var underbart när vi äntligen sluta. Mötte upp mina grannar på vägen hem så jag fick skjuts av dom hem, det var gulligt! Gick och käka pizza med Dea sen. Har varit 7kt sugen hela dagen idag och igår. Yes, så idag fick jag äntligen min pizza plus ett väldigt fint sällskap! Efter pizzan traska jag hemåt igen och tog tag i provet. Plugga lite innan mitt humör vändes. Då ville jag inget annat än att titta tv. Gick till Johanna en sväng och sen kom Anna hit. Hmm.. Nu sitter jag och tittar på Kenza och Tyra show, underbart program! Borde snart gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon. Var helt död imorse.

Imorgon är det Fredag och jag har bara 4 lektioner, varav en sång så det är en kort dag imorgon. Det gillar vi! Bör nog ändå gå och lägga mig nu... Efter skolan imorgon hänger Jenna med hem en stund, sen drar vi vidare till henne. Nanar där imorgon. Vi ska dricka cola som vi aldrig gjort förut ;)

Ne, mina vänner. Nu ska jag checka klart mitt program. Sen ska jag nana. Puss!
P.s: Har varit hemskt dålig med att ta och föra över bilder, förövrigt så suger kvalitén på bilderna, men men det är bättre än ingenting. Ska snart skaffa mig en digitalkamera iallafall. Heddå!

-

Hej.. Har varit och ätit pizza med Dea. Kan inte slita mig från datorn. Behöver egentligen plugga. Men mitt humör är inte att leka med nu så jag tänker sitta här tills jag känner för att inte sitta här längre.

Är så långt ifrån allt nu. Och jag trodde på dig denna gången. Allt du sa.
Men det var åter bara skitsnack, om detta är allvarligt så vet jag inte vad jag gör.
Jävla idiot.


We leave as one, as a brand new start.



Måste få vara egotrippad någon gång emellanåt. 
Tänkte berätta lite om helgen och den del av veckan som gått!

Lördag: Sov över hos Annis, vaknade upp och käka en god frukost, pommes frites och bea. Underbart! Kladdkaka till efterätt. Nyttigt och bra. Efter det började vi kolla på The Bodyguard. Jag gick hem och gjorde mig iordning. Vid sex mötte jag Anna och Ellen på stan igen. Vi tog bussen till Ellen... Våran kväll började hos Ellen, vi hade jättetrevligt. Drog sedan till Jonathan och chilla med folk, sedan drog vi vidare på lokalfest.. När vi kom dit fattade vi inte vad vi gjorde där överhuvudtaget men det blir vad man gör det till. Så vi ställde oss och dansa, sen blev jag jäkligt utskämd av Anna och Ellen också, de skulle presentera mig för killar "Har du träffat Kristin? Hon vill väldigt gärna dansa med dig fast hon vågar inte fråga dig" och plötsligt kändes det som man gick i femman igen. Det fick det göra :) Relativt lyckad kväll med mycket dans och träffade på lite nytt folk. Jag och Ellen gick dock hem utan jackor klockan på kvällen. Det var lite kallt men annars var det lyckat!

Söndag: Vi vaknade upp vid halv tio men somna om igen. Träffade Robin en sväng och hämtade våra grejer som han hade varit så gullig att konka på kvällen innan. Sedan drog vi hemåt. Anna bjöd mig på en fet måltid på sibylla, det var rätt sweet. Åkte hem en stund innan det var dags att dra utåt igen. Blev strandis med Emma och Jennifer!

Måndag: Skola... Var helt död och övertrött som en jag vet inte vad. Fick iallafall klart ett arbete. Efter skolan åkte jag hem, sen ringde Jenna. Hennes dator hade kommit så vi drog ut till överby och hämta den. Sen kom Anna hem till mig och vi tittade på en utav världens underbaraste filmer: The Last Song. Sen blev det läggdags. Behövdes.

Tisdag: Finns inte så mycket att berätta, fick klart en bokrecension och ett bildarbete, riktigt duktig i skolan ;).
Efter skolan blev det strandis igen, efter fikan käka jag. Fick proppa i mig maten så vi inte skulle komma försent till kören. Kören är underbar, är så glad efteråt. Glad och inspirerad. Det gillar vi!

Onsdag: Hade rätt chilla lektioner idag. Vi visade upp våra ensemblegrupper för varann i bluesen och hade drama... Efter skolan mötte jag min käre fader, han fick gå med mig till eidars och fixa biljetter till en musikal!
Åkte hem och träffade Johanna en snabbis innan jag drog på gitarrlektion. Anna åkte nyss och jag ska precis laga mig lite mat och göra ansiktsmask innan läggdags. Så jag säger natti! Så hörs vi imorgon. Imorgon blir det förövrigt bara plugg. Har prov på Fredag. Engelska - genetiv och shit. P y s s.


How am i supposed to take it?



Åh mitt superlånga inlägg försvann. Usch vad jag är grinig.
Jag orkar inte skriva om allt idag. Så det får jag göra imorgon.
Surt.


That's it

Godkväll! För det första vill jag bara säga att jag hatar visdomständer... Jag har så ont. Usch. Kan inte ens stänga munnen utan att det börja värka som fan. Inte kul alls. Jaja, nu ska jag inte sitta och tycka synd om mig själv.

Jag skjuter upp på allting igen, men berättar om helgen imorgon istället, ögonen orkar inte längre och inte tanden heller.. Nu ska jag nana. Sovmorgon imorgon. U n d e r b a r t! Natti!

We're not getitng any younger



Jag har lille brådis nu. Berättar om Vänersborg när jag kommer hem igen. Nu blir det fika på strandis med Emma och Jennifer! Underbart. Bussen kommer om 5 min och jag har inte tagit på mig kläder än. Wihoo!


Cribs

Ligger i mitt rum och tittar på Cribs, blir bara avundsjuk och arg och samtidigt får jag sån lust att bara städa hela lägenheten så den blir fin! Igår gick Anna upp till skolan, väckte mig för jag hade tydligen sagt det, hur smart är jag? När jag väl får sova... Jaja. Började må bättre så jag bestämde för att åka till strandgatan med tjejerna ändå för att planera till vår lilla trip till Stockholm. Vi ska göra en likadan resa som vi gjorde förra året, fast vi är där en natt extra så det finns mer tid för shopping och sådant! Vi ska på idol också.. Lär bli grymt! Ringde till ticnet men dom har inte 4 biljetter tillsammans så vi får sitta 2 och 2 istället. Tråkigt, men men.

Efter fikan drog vi ner till bryggan och Linda fotade, blev riktigt grymma bilder! Verkligen. Sen så gick vi och käkade. Jag, Ellen & Annis åkte hem till Anna för vi skulle ha en riktig mysmyskväll. Vi tittade på Sex and the city 2 och The Notebook.

Ikväll ska vi antagligen till Vänersborg. Nana hos Ellen. Lär också bli grymt! Nu ska jag säga hej till min mami som kom hem från sjukhuset igår och sen ska jag hoppa in i duschen.


Colan är borta...

Annis kom hit runt kvart i 10. Vi gick på en liten promenad, sen så käka vi kamben och kroketter, fy vad gott! Meningen var att vi skulle titta på The Bodyguard men vi såg på Camp Rock istället ;)
Ligger inne i dubbelsängen, vi sover här inatt. Jag stannar hemma imorgon med och Anna får gå upp ur sängen tidigt, vi får se hur detta går.. Jag menar, det är inte alltid LÄTT att dra upp henne ur sängen. Yesyes. Ligger här och kan inte sova, vet inte vart colan tog vägen. Spårlöst försvunnen. Aja, det skiter ni fullständigt i. Ska titta klart på Kenza & Tyra show och sen ska jag nana jag med. PUSS.

Migrän och robinson

Sitter vid köksbordet, har precis ätit sockerkaka. Mår piss. Snart kommer min älskling och gör allt bättre. Känns underbart. Lär bli hemma imorgon med. Ger Robinson en chans. Första avsnittet är väl egentligen det bästa, det innan dom börjar göra pakter och grejer. Hmm.. Nu börjar det snart igen så nu ska jag återgå till min underbara säng. Word. Bloggar sen... Maybe! Nu börjar det. Haj.

Oktober, kära oktober





Det vankas höst.

Goddag! Har varit hemma från skolan idag, mådde rätt dåligt i morse.
Andrea söto kom förbi en sväng, vi gick och käka frukost och titta lite tv.
Blir väl att titta på Top Model nu, sova lite, läsa lite. Chilla enkelt sagt.

Tyler Hilton

Tänkte slänga ut en liten låt också. Vill hellre se på The Notebook... Men jag måste se på den andra.
Livet är bra jobbigt ibland.



Tillbaks på noll och jag vill tillbaks, tillbaks till din famn.
Lycka hette det. Det är vad jag vill tillbaka till.


Sockerkaka och the bodyguard.

Hej! Uppdaterar racerfort här. Sitter vid köksbordet. Har läst 130 sidor och jag är sååå trött. Nu ska jag titta på filmen också, så jag fattar något. Hoppas jag inte somnar bara. Fick något ryck och blev gött förvånad över mig själv, jag och baka. Det har aldrig gått ihop men jag ställde mig och slängde ihop en sockerkaka som snart är klar. Luktar socker i hela lägenheten! Supermysigt ju! Hinner nog inte uppdatera mer idag. Men ha det underbart, det ska jag.

Almost everything i wish i'd said the last time i saw you



Yes, Wakey!Wakey! is something.

Ska läsa ett par sidor i boken nu, sedan blir
det läggdags. Blir en lång dag imorgon. Kram.

Fotodag med bästa bästa Linda!

Godkväll! Kom hem vid 8 tiden och glodde lite tv. Jag och Linda var som sagt ute och fota idag. Vi åkte ner mot slussarna, in vid skogen uppe vid klocktornet. Det var supermysigt! Tänkte slänga ut ett par bilder. Linda har mer på sin blogg, sen när jag har fått alla på min dator så kommer jag säkert kasta in en bild här och där! Lindas blogg: http://liiindas.devote.se. Tänkte lägga mig och läsa min kära bodyguard förut men fick sån jäkla mensvärk så det bidde inget med det. Jag kommer få råläsa ca 300 sidor imorn. Hmm.. För det första hatar jag att läsa och för det andra tar jag aldrig in något jag läser. Detta lär ju gå bra. Nej jag måste läsa nu! Imorgon efter skolan ska vi ut och fota lite till, sen drar jag på gitarr. Efter det blir det som sagt läsning tills mina ögon inte orkar mer.




The honorary title

Hej. Ligger och glor på CSI eller nåt. Uppdateringen är verkligen sämst. Ligger och lyssnar på underbar musik och funderar på att lägga mig. Fett trött. Men först... Kycklingnudlar! Haft en riktigt dålig dag idag. Förutom att vara med underbara vänner, det är la det enda bra. Hupp, imorgon blir det skola. Efter skolan ska jag och Linda ut och fota, ser fram emot det eftersom hon har lärt sig massvis på media nu! Så imorgon ska jag fixa mig lite för en gång skull. Ser HEMSK ut i skolan men jag skulle inte kunna bry mig mindre. Alla ser skitfräscha ut i skolan så kommer jag där, sleten och osminkad. Men men, det är jag. Bäst att dom vänjer sig!


When i look at you

Underbar låt, enligt mig. Relaterar till gamla minnen, relaterar till dig.


Höst och bio!

Hej! Ute är det höst. Mysigt och ruggigt. Sommaren skulle varit längre. När jag blir vuxen ska jag bosätta mig någonstans där solen alltid skiner, där vill jag bo. Igår efter skolan drog hem och fixa mig lite snabbt, innan Annis mami körde mig till Stefan. Vi var där ett tag innan vi förflytta hos till Mattias. Jag och Annis fick skjuts till skoftebyskolan i epa. Det är ungefär allt som är värt att nämnas. Sen blev det rätt fail. Nog om det. Idag har jag träffat Anna en sväng, vi har pratat, druckit cola och pratat. Ikväll ska vi på bio! Jag Linda, Jennifer och kanske Miranda. Sweet! Jennifer ska sova här också så vi ska se på The Notebook, Sex and the city 2 och Camp Rock. Ska bli underbart. Vi ska be Linda ta med sin systemkamera också så vi kan fota lite. Förhoppningsvis kommer det upp lite bilder också!

RSS 2.0