Melissa Horn - Tyck synd om mig nu



Sitter med en massa ljus på rummet nu och lite Melissa Horn, rätt underbart. Åh gud vilken lång dag det har varit idag. Efter skolan åkte jag Anna & Jenna ner till stan och käka lite innan det blev tillbaks till skolan. Vi hade nämligen konsert. Vi kollade soundchecket och fixade lite. Var grymt nervös innan precis innan det var vår tur men samtidigt, vilken känsla... Oj oj oj.

Träffade Johanna efteråt som hade varit där och kikat. Ne nu ska jag titta på film tror jag innan det blir läggdags. Natti!

Världens bästa bror



Bilden talar för sig själv.
Men om jag får säga det är den rätt grym.

Bror, ville bara säga att du är underbar. Antagligen den underbaraste jag någonsin
kommer ha i mitt liv. Även fast vi inte ses så ofta längre så vet jag alltid vart jag har dig.
Kommer förevigt vara dig tacksam. Tack för att du är alltid finns, som ingen annan gjort.
Utan dig hade jag inte varit där jag är idag.
Du är helt enkelt bäst. Älskar dig.



Läggdags snart.



Vad gör jag och vem har tagit denna bild? Jag ser nerdrogad ut ungefär..

Hej, har gjort om lite här. Kände att det var på tiden, ska greja lite mer imorgon om jag har tid. Sitter och lyssnar på underbara Natasha Bedingfield och plinkar lite gitarr. Ägnar inte lika mycket tid åt det längre. Lite tråkigt. Idag fick jag sova ut (iaf tills en kompis ringde och väckte mig), det var skönt och behövdes! Drog mig till Annis och käka pannkakor och myste innan det blev naturkunskap. Vi labbade idag, det var en kul lektion idag och jag och Annis kände oss jäkligt smarta! Efter naturkunskap blev det... Datorkunskap, kunskap hit och dit. Blev en kort dag och det var skönt. Imorgon blir dock en längre dag.

Ställde mig ute vid bussen och den körde förbi mig? Vad är det här? Sen när jag skulle åka buss för andra gången så är den en halvtimme försent, hallå det är inte lite kallt ute? Bussar... Det blev pannkakor hos Annis, jag förhörde henne på texten (vi har en konsert imorgon, det är nog dags att lära sig låten nu) =) sen blev det bara en massa mys med henne och Alex. Nu har jag bara suttit och nördat dator. Ska snart nana. Godnatt.

Falling, florence + the machine



Fallen out of taxis, out of windows too
Fell in your opinion when I fell in love with you


Överraskningsfest, övernattning och första advent..



Godkväll! Helgen har varit fin. Fredagen blev bra, vi överraskade våran kompis Andrea som fyllde år. Visst var vi snälla Dea? Killarna satte upp ballonger i hela lägenheten. Sen gömde vi oss när vi fick reda på att de var i trappen. Efter ett tag hoppade alla ut från sovrummet och skrek GRATTIS! Vi chockade henne rätt bra eftersom hon trodde att ingen kunde vara med henne på hennes dag. Kul var det! Först var vi hos Anna och hade det trevligt och sedan drog vi vidare. Igår åkte jag hem till Jennifer, vi lagade mat och myste. Jenna somnade relativt tidigt men mys var det. Idag har hon grejat med sitt rum ungefär hela dagen, möblerat om och grejat. Jag hjälpte henne lite iallafall.

Nu är jag hemma, har fått upp stjärnan och tänt några ljus, har julrökelser tända och lyssnar på Frank Sinatra. Har fått in lite julfeeling iallafall (tack Sinatra). Nu ska jag städa lite till sen blir det en kopp kaffe och lite SATC.
 
Fred.

Little Lion Man



Take all the courage you have left
fixing all the problems that you made in this mess
I've really fucked it up this time, didn't i my dear?

Kärlek

And i'm like yes, the party's rocking n there ain't no stopping.

Godkväll. Snön vräker fortfarande ner vilket den har gjort i några dar nu. Vad är så underbart med det? Jag fattar bara inte. Skoldagen har varit jobbig men kul. Blev lite förbannad där ett tag men åkte hem till Annis och titta ett avsnitt How I Met Your Mother så kändes allt genast bättre. Dea var med på min gitarr idag, det var nice. Efter kulturskolan traskade vi ner till stan och tog en fika med Alexander & Anna. Mys det också. Nu ska jag mysa ner mig under täcket och titta ett avsnitt... Är inte ens någon idé att jag säger vad, ni vet. Puss!


Mysdag med underbara människor



Godkväll, vet att jag inte har uppdaterat på länge men så är det ibland. Prioriterat andra saker och det har känts riktigt bra. Orkar inte berättat vad som hänt i helgen men dygnade iallafall med ett gäng trevliga människor och på lördagen sov jag hos Jennifer. Igår sov jag hos Anna och idag har jag varit med henne, tittat på One Tree Hill och myst. Åkte sedan ner till stan för att träffa kusin som jag inte träffat på en lång tid. Vi tog en fika och pratade i flera timmar, åh va mysigt och ha henne här. När jag kom hem titta jag tv och sex and the city. Jennie ringde och nu har vi fyllt i körkortsblanketterna så vi får hoppas att det blir klart snart. Nu ska jag sova. Klockan ringer vid 8 imorgon. Godnatt!


Varför?



Du gör det igen. Det var likadant igår och likadant idag,
det kanske kommer vara likadant föralltid?
Allt du sa var bara skitsnack och jag gör nästan mig själv
till åtlöje över att jag trodde på dig, åter igen
.




But in a weird way i miss the old times, when it was you and me against the world.

It's really good to hear your voice

Nu är klockan tio i elva och jag är trött, börjar äntligen vända tillbaks på dygnen! Idag var det minsann en lång dag. Känns underbart att vara hemma men å andra sidan har jag haft en relativt bra dag. Efter skolan åkte jag hem i tio minuter innan jag mötte upp Anna, vi drog ner till stan och tog en kaffe på Espresso House och sen blev det kaffe för henne på Slussen också när Jennifer kom. Vi prata, vi prata och vi... prata. Sen kom Alexandra och Alice förbi en sväng också. Godnatt kära vänner, nu får sex and the city roa mig ett tag.

 

Fotodagen med Linda.

Ray LaMontagne - You Are The Best Thing ♥



Hej, det var ett tag sen. Har haft en del för mig och har därför inte skrivit något. Tänkte berätta lite om dessa dagar.

Lördag: Det blev aldrig Vänersborg, hon vi skulle vara hos skulle till Göteborg så vi ringde hit Anna Larsson och tog en fika på strandis, vårat andra hem... Som förövrigt har stängt de tre närmsta veckorna. Anna, vad ska vi göra nu? Efter strandgatan åkte vi hem till Anna G och tittade på Besatt och Hemma Bäst. När de båda filmerna var klarsedda var vi hungriga så Anna G ställde sig och gjorde pyttipanna till oss och självklart kladdkaka ;)
Sen kollade vi på One Tree Hill till halv 6 på morgonen, men det var värt det!

Söndag: Vaknade upp vid 1 tiden igen och hade fått sms från Johanna, hon ville dra med mig på gocart. Så jag traskade min väg till gocartbanan. Jag hade nästan glömt bort hur kul det är att köra. Det är något vi snart ska göra igen! Efter gocarten gick vi till möllan och satte oss och prata en stund. Hängde med henne hem och käka och körde Fifa. Sen blev det hemgång och plugg.

Måndag: Hade sovmorgon. Underbart! Dagen gick relativt fort och efter skolan kom Andrea & Linda till mig. Vi gick och käka pizza, Linda hade sönder ett glad, vilket var hysteriskt roligt i stunden. Efter satt vi och tjatade en stund och jag åkte buss hem (åkte 1 enda busshållsplats, det var lite för långt att gå för min smak). Sen pluggade jag innan jag insåg att jag ville hem till Anna. Så jag åkte in till stan och mötte henne. Vi pluggade, åt Sibylla (Annas kära mor kom med Sibylla) och tittade på Pensionärsjävlar. Myskväll!

Idag: Gick upp och pluggade tills det var dags att gå ungefär. Provet gick nog relativt bra tror jag. Gick med Anna hem en sväng och käka lite gott och tittade på How I Met Your Mother, sen åkte vi ner till stan och träffade Jennifer och Emmelie, det blev ännu mer mat. Efter maten tog vi bussen till skolan igen. Skolan hade öppet hus och vi skulle sitta i två timmar och sjunga, fråga mig inte varför. Efter öppet hus gick jag med Annis hem igen och tittade två avsnitt One Tree Hill (och käkade kladdkaka) ;)

Nu ska jag varva ner lite, sen ska jag sova. Natti!


Photoshop...

På datorkunskapen leker vi med photoshop...




Åh vad jag är duktig, not...

Förundransvärt...



Jag orkar faktiskt inte skriva nu, så jag gör det imorgon istället. Nu ska jag tända ljus och lyssna på lugn musik. Godnatt. Ni är fina.

För en sekund med dig..

Lördag! Vaknade för någon timme sen? Ingen aning om hur. Somnade framför tv:n vid 1 inatt och vaknade vid 8 igen och släckte alla lampor, stängde av tv:n och datorn. Somnade om och vaknade vid 3. Drömde helt knäppt också. Jag är arg på mig själv att jag vakna så sent, för nu börjar det mörkna ute och jag har bara duschat än. Aja, det kanske är det helger är till för?

Ska föna håret och sånt, sen ska jag till Anna. Sen åker vi antagligen till Vänersborg med några vänner och får se vad kvällen har att erbjuda. Nu har jag bråttom. Kanske inte hinner blogga mer idag.

Star tattoo image by Scene_life17 on Photobucket


Maybe time is the big thief?

Godkväll, är hemma nu. Slutade efter engelskan, runt kvart i 2. Träffade Johanna en sväng sen vila jag lite och titta Kenza & Tyra show. Åkte till stan och mötte Linda, Dea och Jenna. Hoppade av hos Jennie i ett par timmar. Vilken underbar lägenhet. Sen blev det vidare till Linda. Vi har tittat tv och spelat kort typ. Sen blev det hemgång. Nu ska jag borsta tänderna, sen ska jag sova. Imorgon får vi se vad som sker, ska iallafall försöka få in lite plugg.

Hoppas ni sover gott! Hörs imorgon...

Declan Galbraith - Love of my life

Sitter och har engelska. Vi håller på med ett projekt. Har sovit hos Anna inatt. Vi gick och köpte marsglass och cola, sen tittade vi på One Tree Hill. Tack för att jag fick sova över! Hade ingen sånglektion imorse, vilket sög. Hade kunnat sova sisådär en timme till ungefär. Matteprovet gick... Inte som förväntat, sämre. Nu ska jag få något gjort här. Ikväll ska jag nog till Linda, inget planerat.


Stör mig på ett ljud som inte hörs

Tjoflöjt. Igår kom Jennifers mamma och hämta mig och körde mig till kära vischan. Vi tittade på en massa härliga videoklipp på facebook, vi åt tårta, hennes mami fyllde år. Grattis! Vi tände hela huset med ljus och fikade. Mysmys! Var lagom förbannad när Jenna kom in och väckte mig. Morgonhumör... Vi hann iaf med bussen!

Idag har skolan gått väldigt fort! Anna kom bort på första lektionen, blev förvånad över att hon redan orkar komma men hon var bara med i en lektion. Ska sova över där inatt. Underbara vänner. Nu ska jag äta upp, sen ska jag plugga matte. Måste börja.

Ta mig till värme

Sitter på mitt rum och äter gifflar, inte helt fel. Snöat har det gjort hela dagen, vårat "hus" (där vi har våra skåp) ligger en bit ifrån där vi har våra lektioner så efter varje lektion så får man gå ut. Ruggigt. Var mörkt när vi slutade, det är också trist. Ge mig värme och sol istället. Åt kinamat med Jennifer, åh vad gott. Blev nästan sugen igen men jag får väl nöja mig med mina gifflar. Sen drog vi på gospeln, helt underbart. Strax blir det sängen. Godnatt.


Razorlight - Golden Touch

 

På sjukhuset. Älskebit.

Godkväll, vad den här dagen rusa iväg. Skolan var relativt kul idag, var övertrött så in i... Efter skolan åkte jag hem i typ 10 minuter innan det blev med Martin till näl. Annis var trött, hade ont men var otroligt söt i sina sjukhuskläder. Allt gick bra, kan äntligen andas ut. Hon kommer antagligen få komma hem imorgon. Nu är mitt rum lika stökigt som det var för en vecka sen igen. Hur lyckas jag? Sitter och lyssnar på musik, ska strax städa mitt rum. Sen blir det pannkakor och tv!

Hjärta Anna

Imorgon ska Anna opereras. Orolig är bara förnamnet.
Ska be till Gud hela kvällen och imorgon att det går bra. Älskar dig.


Kan någon komma hit och massera mig? Tack på förhand.



Godkväll! Kom hem för en stund sen. Har varit på bio med Alexander, Anna & Anna. Himla trevligt! Vi såg på Himmelen är oskyldigt blå som handlade om droghandlare. Okej film, men mycket bra sällskap! Efter bion träffa jag Johanna & Sanna en snabbis innan det blev hemgång. Nu sitter jag här och funderar på att laga lite mat men vet inte om jag orkar. Imorgon är det skola också, inte så pepp alltså. Funderar på att dra till gymmet imorgon. Ska dra med mami till kyrkogården också, det var alldeles för längesen nu... Har förövrigt vänt upp och ner på dygnet. Gick och la mig halv 4 och vakna halv 3 idag och imorgon ska man plötsligt upp 9, it sucks. Men men, ingen idé att deppa ihop för det. Ska laga mig lite mat nu ändå! Hörs sen.


Sunny Sunday

Okej, blogg. Jag har skapat ett konto på devote. Vene vad jag tycker än. Jag är så van vid blogg.se men det verkar enklare på devote (trots att det kommer ta ett tag att fixa allt). Fick också ett namn jag egentligen ville ha här men det var självklart upptaget. Ska ge det en vecka eller två. Det kan vara kul med lite variation? Men... Äsch. Jag vet inte. Nu blir det kvällsmat mitt i natten och *trumvirvel* Sex and the city! Sen ska jag sova. Ska sova ut imorgon, sova som jag aldrig sovit förr. Sova sova sova.
 
Maybe this will take time. But when i'm done they will
take more of my time, time to get
used to things i'm not really wanna get used to. 



Underbar gammal låt som har en förmåga
av att få mig otroligt glad på mindre än 20 sekunder.

Myskväll med bästa vän

Har inte hunnit skriva nåt idag. Tittade på sex and the city tills halv 4 inatt. Mamma väckte mig vid tio igen. Segt. Vi åkte och handla, kollade i kataloger, städade. Amanda kom hit, vi åt glass och pratade. Va mycket vi hade att ta ikapp. Usch vad jag har saknat henne. Min underbara vän. Får inte bli så i fortsättningen. Sen åkte vi och köpte choklad, sen blev det film. Är lite allmänt deppig eftersom detta är sista sovmorgonen... Hade mer än gärna haft några till veckor. Men men, nu är det bara ca 6 veckor kvar och veckorna kommer springa iväg, hoppas jag!

Saknar dig. Redan. Hur ska detta gå?


Dream - Priscilla Ahn ◊

Vill gå i ide ett par månader.


Hungrig

Hej, nu är det kväll igen. Shit vad dagarna går fort nu, tyvärr.. Strandgatan var mysigt. Sen drog vi vidare till Sibylla. Nu är jag hemma och hungrig framför allt, så jag ska laga lite mat nu och koka kaffe så jag inte somnar än. Jag ska tända hela rummet fullt med ljus framför några avsnitt SATC. Låter underbart. Måste varva ner lite. Imorgon ska jag tvinga med Amanda till gymmet, ska träna lite mage. Inga ben bara.. Inte överanstränga knäet. Sen ska jag och Mandish hitta på något. Vad är oplanerat än. Nu kurrar magen.


Strandgatan

Idag har jag äntligen fått sova ut, men självklart ringde en fia och väckte mig! Dock klockan halv 2 så jag hade nog vaknat när som helst ändå. Har varit hemma hos Anna en stund. Nu väntar strandgatan. Vi hörs sedan när jag kommer hem. Ska bli underbart att få komma ut en stund. Är sprallig! Nu ska jag spackla lite, för en gång skull ;)


SATC varje dag & varje kväll..

Godkväll, Eller aa det är ny dag om en minut. Imorse åkte jag hem till Dea, vi satte oss på hennes altan och drack kaffe & tjöta. Efter det titta vi ett avsnitt Glee. Åkte hem och hoppa in i duschen, gjorde ansiktsmask och grejer! Efter det drog vi på bilkurs, jag var så hungrig. Tur att vi fick cola och godis i pausen iaf. Har en fet bok att läsa igenom nu. Ska börja titta i den redan imorgon. Han som höll i det sa att det var bra att börja paralellt med körningen. Så nu är det bara lite mer pappersjobb sen så ska det väl va fixat. Snart hoppas vi på! Har inget annat att dela med mig... Tråkigt inlägg. Men men. Imorgon får jag äntligen sova ut iallafall. Underbart. Nu blir det ett avsnitt SATC (blir ni förvånade?) Sen ska jag sova. Godnatt!

As long as i know i have love i can make it <3


Maybe someone like u?

I'm looking for that special someone.
Do you even exist? Maybe you'll come around someday.
Hope it will be soon, someday soon.


Vila i frid mitt kära datorspel, vila i frid...

Åh vad förbannad jag är! Jag kommer låta superlöjlig nu... Jag skulle precis köra ett datorspel, (säger dock inte vilket, det är FÖR pinsamt) men skiten vill inte funka. Så jag får köpa nytt. Åh! Aja, sånt är livet... Mammas hår blev jättebra! Och Jennas med, hon har ju klippt sig. Vi tog en pizza, sen kom Dea och Mirre också. Johanna och jag hade förövrigt en jättemysig kväll, vi titta på första SATC filmen och på Söndag blir det kanske andra! Imorgon trodde jag att jag typ skulle få sova till 2 ungefär men jag ska till Dea på morgonen, vi ska bara sitta och tjöta ute på hennes altan. Det blir mys det med. Mys mys mys, allt är mys med mina vänner. Sen ska jag hem och ta ett långt bad. Sen blir det bilkurs, äntligen. Yes. Det var ungefär det enda jag hade att berätta ikväll. Nu ska jag lägga mig i min säng och börja se på allra första säsongen av SATC, kommer knappt ihåg den. Har choklad, iste och Johannas chips också! Underbart mina vänner, underbart. Natt fnatt!

We will never be anything but loud..



Underbart med lov, ni ser ju hur besvärad jag ser ut i klassrummet...

Fin början på November, det blev inga skridskor idag. Har så ont i mitt knä så det får vänta tills Fredag, hoppas verkligen knäet är bättre tills dess! Jag ska färga mamis hår nu innan jag åker till stan. Ska vara med Jenna när hon klipper sig. Sen ska jag köpa lite mys tills ikväll, Johanna kommer nämligen hit så ska vi se på film. Lär bli toppen!


Hjärta dig

Work like you don't need the money.
Love like you've never been hurt.
Dance like nobody's watching.
Sing like nobody's listening.
Live like it's heaven on earth.

Hej, sitter i köksbordet med Annis, hon sitter med min telefon och försöker klara kospelet på hard medans jag sitter och kollar på datorn. Oja vad socialt! Rummet blev förövrigt jättefint igår, nu har dock jag och Anna varit hemma och det ligger påsar överallt men ska röja upp det lilla imorgon. Jag och Anna har kollat på The Green Mile, vilket jag var väldigt fördomsfull till först. Jag tar tillbaka allt det. Den var jättefin & bra. Nu är du stolt va Anna? ;)

Jag och Jenna åkte upp till hennes mamis jobb och hämta pengar innan vi drog oss till överby.. Så pissenödig jag var va nog länge sen asså. Tacka jätten för att det finns toaletter! På överby hitta jag en massa skit och jag kunde bara inte få nog, jag skulle ha mer och mer. Jennifer fick säga till mig att det inte var någon idé när jag hade haffat ett par skor när jag precis köpt nya... Tur det. Gick och tog en fika på "vårt" café. Kanske visar imorgon vad jag köpte för något. Drog sedan och träffa Linda & Dea på Espresso House, sen kom Anna och mötte oss. Mös. Imorgon/Idag egentligen, ska jag träffa Johanna. Vi tänkte dra och åka skridskor en sväng. Jag lär suga, det var ett bra tag sen. Närmare 2 år sen sist tror jag. Vi pratade om gocart också men det ser ut som det blir en annan dag. Nu ska jag släcka ljusen, sen blir det läggdags tror jag. Natti!


Städtime!

Hur blev det såhär stökigt? Aja, nu ska det bli fint här! Uppdaterar sen!


RSS 2.0